Welkom bij Coquette Wellness, uw privé sauna, waar rust en ontspanning essentieel zijn. Wij zijn verheugd om u te verwelkomen in onze oase van sereniteit, nu geopend en klaar om u te laten genieten van onze hoogwaardige faciliteiten. Ontspan in onze sauna, stoombad, of bij de gashaard, en duik in ons buitenzwembad of jacuzzi buiten. Onze relaxruimte biedt de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. En het beste van alles? Privacy is gegarandeerd.

Gemakkelijk online reserveren

Het plannen van uw bezoek is eenvoudig dankzij ons gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem. Tijdens het boeken kunt u ook genieten van onze heerlijke extra’s. Kies bijvoorbeeld voor een arrangement inclusief een fles champagne voor een extra vleugje luxe. Wij bieden vier verschillende arrangementen aan:

– 2 uur
– 3 uur
– 2 uur met champagne
– 3 uur met champagne

Wilt u langer blijven? Geen probleem, u kunt ook meerdere uren boeken. Bij elk arrangement zijn water en fruitsap inbegrepen. Daarnaast kunt u extra’s bestellen voor een nog aangenamere ervaring. Badlinnen is beschikbaar tegen een kleine meerprijs, en diverse verzorgingsproducten zijn aanwezig.

Flexibele tarieven en aangepaste boekingen

Onze tarieven zijn gebaseerd op een maximum van 5 personen. Indien u met meer dan 5 personen wilt komen, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Heeft u specifieke tijdsvoorkeuren die niet in onze online tool beschikbaar zijn? Neem gerust contact met ons op en wij vinden een oplossing die bij u past.

Automatische toegang voor uw gemak

Bij Coquette Wellness draait alles om uw comfort. Na het boeken ontvangt u een e-mail met een toegangscode voor onze wellness. Zo kunt u genieten van uw bezoek zonder iemand te hoeven zien. Bij het invoeren van de code gaat de deur open, schakelt het zwembad in, klinkt uw favoriete muziek, en worden de lichten aangestoken – alles is direct voor u klaar.

Cadeaubonnen

Verras uw geliefden met een onvergetelijke wellness-ervaring. Cadeaubonnen zijn gemakkelijk online verkrijgbaar en maken het perfecte geschenk voor elke gelegenheid.

Bezoek onze website en begin vandaag nog met plannen. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en dompel uzelf onder in de luxe van Coquette’s privé sauna – uw toevluchtsoord voor ultieme ontspanning.