Maak de moving shift naar een actiever leven: opendeur bij Gym Tonic & 4Effect

Regelmatig bewegen is goed voor lichaam én geest. Het geeft energie, versterkt het lichaam en immuniteitssysteem, vergroot mentale weerbaarheid en verkleint de kans op obesitas. Om maar een paar van de vele gezondheidsvoordelen van een actieve levensstijl te noemen.

Ann Van den Rijn, eigenaar & bezielster van Gym Tonic: “Iedereen kent ergens wel het belang van sport en beweging voor de fysieke, mentale én sociale gezondheid. Maar velen komen of blijven pas letterlijk in beweging als het eigenlijk al te laat is en dus ‘weg van pijn’ ( bijvoorbeeld bij rug- en nekklachten, overgewicht, hartproblemen, diabetes, burn-out, stress,…).

‘Bij Gym Tonic Sport- en Gezondheidscentrum & 4Effect Rehab- & Performance Centrum is het al 22 jaar onze missie om onze leden & patiënten te inspireren en te activeren naar een gezonde, actieve en beweeglijke levensstijl. Niet enkel weg van pijn maar ook en vooral naar plezier toe’ benadrukt Ann.

Resultaat, dankzij een totaalaanpak op maat!

Bij Gym Tonic en 4Effect hanteren we een unieke totaalaanpak, waarbij persoonlijke begeleiding en opvolging altijd voorop staan. We ondersteunen onze leden en patiënten bij het behalen én behouden van hun sportieve en gezondheidsdoelen met een bewezen en goed doordacht plan.

Gym Tonic biedt een breed scala aan bewegings- en ontspanningsactiviteiten. Zowel individueel als in groep, binnen en buiten, op onze locatie langs de A12 in Reet en online. Ons doel is om een krachtige impact te hebben op je fysieke, mentale en sociale welzijn.

Bij Gym Tonic en 4Effect werken deskundige trainers, lesgevers, kinesitherapeuten, osteopaten, voedingsdeskundigen en mental performance experts samen. We bieden topkwaliteit training en therapie onder één dak aan.

De moving shift ‘van moeten naar willen’ helpen maken

‘Het leven is beweging, bewegen is het leven’, dat is al jaren mijn levensmotto, zegt Ann nog.

‘Het is niet nodig om een atleet te zijn om de voordelen van beweging te ervaren. Elke stap telt, serieus! Ons doel is om onze leden te helpen de overgang te maken van ‘moeten’ naar ‘willen’ bewegen. Wie een actieve levensstijl omarmt met voldoende beweging, gezonde voeding, een positieve mindset, voldoende slaap en effectief stressmanagement, zal simpelweg meer plezier uit het leven halen!’ Dit legt Ann met veel passie verder uit.

Winnaars hebben een plan, verliezers hebben een excuus

We begrijpen dat het leven soms druk en hectisch kan zijn. Maar een gezond lichaam en een sterke geest helpen je om beter met alles om te gaan. Zie ‘fitness’ en beweging niet als het einddoel, maar als een middel om je doelen te bereiken! Met meer plezier in het leven te staan en dus meer te genieten. Het is nooit te laat om die eerste stap te zetten naar een nieuw en energiek leven.

Wees welkom tijdens ons opendeurweekend

Benieuwd om de bruisende beleving bij Gym Tonic en 4Effect te ontdekken en te voelen? We verwelkomen jou graag met open armen én deuren tijdens ons opendeurweekend zaterdag 21/09 en zondag 22/09 telkens van 9u-16u.

Maak kennis met onze unieke totaalaanpak en ruim en innovatief aanbod en ontmoet ons team van experten op vlak van beweging, levensstijl- en gezondheidsbegeleiding en revalidatie.

Gym Tonic Sport- en Gezondheidscentrum | 4Effect by Gym Tonic Rehab- en Performance Centrum

(A12) Antwerpsestraat 12/14 2840 Reet T 03 8 440 440
url opendeurweekend: https://www.gymtonic.be/opendeurweekend-september-2024/

www.gymtonic.be | info@gymtonic.be www.4effect.be | info@4efffect.be

https://www.facebook.com/gymtonic2Befit

https://www.instagram.com/gymtonicreet/?hl=nl