De betere kapper is onze partner

CosMENtis, hét bedrijf en partner voor professionals die kiezen voor superieure kwaliteit in MENcare, is al 15 jaar expert in huidverbetering en anti-aging voor mannen. 2,5 jaar geleden kwamen ook de luxe MENscheerproducten – speciaal ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baardstreek zoals jeuk, schilfers en eczeem – op de markt.

De exclusieve B2B beautymarkt verschoof daarmee ook naar de kapperswereld, want door zijn eenvoudige doeltreffendheid is MEN³ ook geschikt voor elke man, kapper of barbier die perfect glad wil scheren.

Wij spraken met Annick Van Weyenberge, die enkele maanden geleden het CosMENtis team vervoegde als ‘Skin & Shave adviseur’ voor het luxueuze MEN scheergamma binnen de kappersbranche.

“Al bijna 30 jaar ben ik actief als vertegenwoordigster bij kappers, steeds van exclusieve producten. Door het uitgebreide online aanbod hebben flink wat consumenten vandaag eenvoudig en snel toegang tot ‘professionele’ producten. Het gevolg is dan vaak een prijzenoorlog én van exclusiviteit en correct, professioneel advies is er geen sprake meer. Twee punten die ik net heel belangrijk vind. Ik had al veel positieve reacties over de kwaliteit van MENgehoord en besloot contact op te nemen met de zaakvoerder, Katleen Vrombaut. De klik was er onmiddellijk en de CosMENtis-filosofie paste volledig in mijn verhaal.

“Waarom ik mij zo goed voel bij de producten van MEN3?

Katleen is dankzij haar jarenlange ervaring in zowel de medische als de esthetische wereld, experte op vlak van shaving en skincare. Als apotheker stelde zij,  op vraag van haar klanten – dermatologen en esthetische centra – producten samen voor mannen met huidproblemen, ter hoogte van de baardstreek. Zo is MENontstaan. Bovendien is het 100% Belgisch, zorgen de producten voor een gladdere, gemakkelijke scheerbeurt en is MEN3 op jaarbasis goedkoper dan de klassieke scheerwijze! De distributie is exclusief en selectief: geen webshopverkoop, alleen officiële verdelers zijnde de expertkappers, barbiers en skincare centra mogen de producten verkopen.”

“Op het vlak van educatie kunnen kappers en barbiers bij ons terecht voor professionele scheercursussen met huidadvies. Ook de Skin & Shave events zijn een grote troef. Dit is een service op maat, bijvoorbeeld in een kapperszaak, om de klanten van de kapper aan te leren zich op een correcte manier te scheren. We zetten overal in op professionaliteit en exclusiviteit, waardoor ik mijn job bij CosMENtis met heel veel liefde doe!”

https://www.men3.be/