Collageen (hét jeugdigheidselixer) is hot !

… Dus willen we massaal collageen, maar welke?

Naarmate je ouder wordt, vanaf je 25ste jaar, vermindert je eigen collageensynthese en stel je stelselmatig verouderingsverschijnselen vast. Jouw huid wordt droger en verliest aan stevigheid, fijne lijntjes, ouderdomsvlekjes en rimpels worden zichtbaar. Je haar wordt dunner of je hebt al beginnend haarverlies. Plots krijg je last van eczeem

Collageen inzetten als supplement bij jouw dagelijkse verzorgingsroutine zal zorgen voor een vermindering van pigmentvlekken, donkere kringen rond de ogen, ouderdomslijntjes en rimpels. Ook je haar zal er wel bij varen. Tevens biedt collageen een fantastische ondersteuning van je gewichten en spieren.

WAAROM COLLAGEEN TYPE 1? WAT IS HET VERSCHIL MET DE MEESTE COLLAGEENPREPARATEN? 

Er zijn twee soorten collageen op de markt. Rundercollageen en viscollageen en dit in verschillende vormen: poeders, bruistabletten, gummibeertjes…

Echter vaak worden deze afgebroken door de maag waardoor de werkzaamheid afneemt. Door de dubbele nutritechnologie in het collagenelixir wordt de afbraak tot een minimum beperkt waardoor de werkzaamheid van je collageenpreparaat hoger is. Het viscollageen (Collageen van type I) heeft ook een samenstelling dat meer vergelijkbaar is met de structuur van de menselijke huid.

HOEVEEL COLLAGEEN MOET IK NEMEN VOOR ZICHTBAAR RESULTAAT?

Bij de opstart adviseren we gedurende 14 dagen tot 1 maand, 2 flesjes per dag (1 ‘s morgens en 1 ‘s avonds) om je huid te boosten. Dit is eigenlijk 2 keer 5 gram collageen.

Zet de flesjes in je koelkast dan zijn ze superlekker! Met 1 flesje per dag nadien behoud je het effect. Neem vooral foto’s na 30, 60 en 90 dagen en kijk zelf naar het resultaat.

Een greep uit de resultaten.

Voor een kuur van 60 flesjes (2 maanden) betaal je € 215.79 + € 5.25 verzendingskost. (3.5 €/dag)  wordt binnen de 3-4 werkdagen aan huis geleverd.

Ben je als beautyprofessional zelf overtuigd en heb je interesse in de zakelijke (verdien)mogelijkheden voor jouw zaak? Dan begeleiden jou van A-Z om succesvol aan de slag te gaan.

bel +32 479458359  of mail katleen@cosmentis.com

WAT IS HET COLLAGEN ELIXIRWAT ZIT ER IN DIT MAGISCHE FLESJE?

Het is een mix van marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige ingrediënten (zoals kamille, aloë vera, goji- en acerolabessen)  om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen.

KLIK HIER VOOR EEN INTRODUCTIEFILMPJE (2 MIN) OVER HET COLLAGEN ELIXIR. ALS JE VAN DE WETENSCHAP HOUDT, IS DEZE VIDEO (13 MIN) DE MOEITE WAARD OM TE BEKIJKEN.

VOOR WIE?

Het collageen elixir is voor iedereen die van binnenuit huid en haar wil ondersteunen BEHALVE mensen met een visallergie. Als je zwanger bent of medicijnen op recept neem, overleg dan altijd eerst met je arts.

Uiteraard blijft een goede huidverzorging, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl essentieel voor het behouden van een mooie huid. De collageen drankjes van zijn dan ook vooral bedoeld als extra aanvulling om je collageen van binnenuit te boosten.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN
WENS JE TE BESTELLEN VANUIT NEDERLAND? KLIK DAN HIER

WELKE INGREDIËNTEN ZITTEN ER IN HET COLLAGEN ELIXIR?
  1. Marine collageenpeptiden (5 gram!) Collageen ondersteunt een stralende, jeugdige uitstraling.
  2. Biotine en zink Een boost ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels
  3. Vitamine C Krachtig antioxidant om je natuurlijke collageenproductie te ondersteunen
  4. Een botanische blend met onder meer kamille, hydraterend aloë vera en voedende goji- en acerolabessen.
  5. Uiteraard zonder toegevoegde suiker Natuurlijk zoet. Verrijkt met wilde bessen en een vleugje kruiden.