CONCEPT STORES – HET MANNENPARADIJS VOOR VERZORGING

“Verzorgd. Onbezorgd. Zorgeloos” – dat is de reden waarom de moderne man of verzorgde gentleman een concept store binnenstapt. Dit mekka van verzorging, dat de grote broer is van een skin care centrum, biedt een totaalconcept aan voor huid, haar en baard, exclusief voor “hem.”

Beter doeltreffend advies en 1 aangepast product in de hand dan tientallen flops in badkamerland. 

“Zichtbaar resultaat… en met een minimale inspanning graag!” Ja, er zijn ontelbaar veel mannenproducten te vinden op het internet of in de supermarkt. Het is echter moeilijk om de juiste keuzes te maken voor het gewenste resultaat. Uittesten, beleven en het resultaat zien en voelen via je computerscherm is evenmin mogelijk. Deskundige hulp is dus een noodzakelijke voorwaarde om snel en efficiënt geholpen te worden.

De huid van de man is raad op maat waard.

In een concept store worden de mannenhuid en baard deskundig onder de loep genomen. De kapper maakt gegarandeerd knapper en professioneel scheren werkt de look af. Dit is beleven! Dit is herleven!

Ontdekken, proberen aan een heuse ‘testbar’ en tegelijkertijd maximaal ontspannen kan bijvoorbeeld bij Mantype Brugge, Man Exclusief Oudenaarde, Gryson Gent, Bob Head Creative Dendermonde, … Je kunt er onverzorgd binnen stappen en helemaal verzorgd terug buiten wandelen.

Een concept store bij jou de buurt kan je vinden via www.men3.shop

Alles loopt gegarandeerd gesmeerd.  

Saloneigenaars en hun gemotiveerde medewerkers worden via een intense hoogkwalitatieve training, professioneel opgeleid tot skin, shave & MEN care-experten.

Origineel VELdwerk.

Beauty professionals of kappers die hun salon naar een hoger niveau willen tillen kunnen terecht bij cosmentis.com, de nummer 1 – partner voor professionals die kiezen voor exclusiviteit en superieure kwaliteit. Door 15 jaar ervaring in MENcare krijgt u ongetwijfeld veel nieuwe inzichten, advies en een stevig fundament om uw zaak een upgrade te geven. Meer info op www.mencarebusinessbooster.be