Wij nodigen u uit om onze nieuwe SPA d’hôte te ontdekken: de “Villa Cosy”, welke een totale renovatie is van onze eerste villa. Het cocoon aspect zal u verbazen, alsook de nieuwe sauna, gecreëerd met oude eiken planken van een schuur uit Wisconsin, voorzien van een muur opgetrokken in zoutsteen. De verlichting schijnt door de zoutblokken en zal u een zalig gevoel van rust en welzijn brengen.Wij bieden u nu drie uitzonderlijke locaties aan: de LOFT, de Villa PRESTIGE en de Villa COSY.

We stellen u ongeziene Wellness formules voor (zwembad, jacuzzi, hammam, droge sauna, bio sauna, infrarood cabine en massages) voor minimum 2 uur welzijn, met een capaciteit van 2 tot 30 personen. U kan ook uw avond verlengen tot de volgende morgen door te kiezen voor onze Bed & Breakfast formule.

Special Events en de groepsverhuringen met traiteur toegang voor 30 personen. En op het 1ste verdieping …de privatieve WELLNESS van de LOFT (een ruimte die exclusief voorbehouden is voor onze klanten die het detail en een volledige luxueuse spa zoeken ).Het gebruik van geraffineerde materialen onderstrepen, in een omgeving die volledig met natuurlijke materialen is gebouwd (Tadelackt, leem, Javaanse marmer, versteend hout ).Deze ruimte wordt opgefleurd door het oorspronkelijke gebinte met balken van bijna 300 jaar oud en de opening op 2 verdiepingen naar de nok van het dak geeft herinnert aan de glorie van de gebouwen van weleer… Je loopt er door verschillende ruimtes en zo reist U door de tijd en ontdekt U de evolutie van de bouwmaterialen.

U wil uw partner verrassen met een onvergetelijke nacht in de 200 m² van de LOFT: we stellen U de formule WELLNESS met B&B voor: 3 uur wellness gevolgd door een overnachting met ontbijt tegen 350 EUR… zou U nog een city-trip wensen als u dat alles ter beschikking hebt (na het ontbijt kan U op 500 m van OXYGEN-HOUSE een wandeling maken in een natuurreservaat)… vraag om inlichtingen bij de eigenaar!

Faciliteiten
Arrangementen, Bio- en lichtsauna, Buiten zwembad, Finse sauna, Gelaatsverzorging, Infrarood sauna, Jacuzzi buiten, Lichaamsbehandeling, Massage, Overnachting, Parking, Relaxatieruimte, Tuin, Turks stoombad, Wifi, Beauty behandelingen beschikbaar. Producten: Babor en Les Cinq Mondes