Schoonheidssalon Epiliana te Berchem – Cavitatie, de alternatief voor liposuctie

Schoonheidssalon Epiliana is gelegen in het centrum van Berchem. Het instituut biedt verschillende medische behandelingen aan zoals o.a. verwijderen van ouderdomsvlekken, definitieve ontharing en naaldloze mesotherapie.

CELLULITE EN VET BESTRIJDEN MET ULTRASONE GELUIDSGOLVEN

De C-Cav pro is een apparaat voor plaatselijk afslanken en de behandeling van Cellulite. Snelle en effectieve resultaten.

Uitmuntende resultaten voor verwijdering van cellulitis en lokale vetophopingen. We verkrijgen het gewenste silhouet op de plaatsen waar dat het moeilijkst gaat.

Het programma bestaat uit minstens 6 behandelingen en u komt 2 à 3 keer per week. Het is een zeer ontspannende behandeling die de vetcellen bestrijdt op een veilige manier.

PIJNLOOS, SNEL EN GEGARANDEERDE DIRECT MEETBARE EN ZICHTBARE RESULTATEN!

GEEN RESULTAAT, GELD TERUG!

Na de eerste behandeling is in sommige gevallen zelfs tot 2 cm omtrek vermindering. Na 4 tot 8 behandelingen zal je blijvende resultaten zien. Uiteraard blijft een gezonde levens- en voedingsstijl aanbevolen. Een combinatiebehandeling of een aangepast voedingspatroon kunnen geadviseerd worden om tot een goed eindresultaat te komen.

C-CAV PRO is geen alternatief voor afvallen; het gaat voornamelijk om het verwijderen van kleinere lokale vetophopingen. Het is belangrijk om uw lichaam te blijven onderhouden om nieuwe vetophopingen aan te pakken.