Schoonheidssalon Epiliana te Berchem – Definitief ontharen met ELOS

Schoonheidssalon Epiliana is gelegen in het centrum van Berchem. De zaak is gespecialiseerd in het definitief ontharen van ongewenst lichaamshaar met het revolutionair ELOS (ELectro Optisch Synergie).

ELOS TECHNOLOGIE
Dit medisch toestel gebruikt een combinatie van laserlicht en elektrische stroom om het haarzakje voor altijd te vernietigen, zelfs haren met weinig pigment zoals grijs, blond en rood haar. Voor de bikini en de oksels heeft men slechts 4-6 behandelingen nodig en voor alle andere lichaamszones kan men rekenen op 6-8 behandelingen.
ELOS is veilig voor alle huidtypen en kan toegepast worden voor alle haartypen! De resultaten kan men waarnemen vanaf de 1ste behandeling.

TRADITIONELE METHODES
Traditionele methoden van ontharen werken met behulp van laser- of een lichtbron om permanente haarreductie te bereiken. Om te zorgen dat deze methoden goed werken moet er voldoende licht geabsorbeerd worden door de pigment in het haartje om de haarcel te vernietigen. In de meeste gevallen worden namaaktoestellen gebruikt, die de haren maar tijdelijk doen slapen.

BEHANDELING
U komt langs bij Epiliana na afspraak. Samen met een medewerkster worden er enkele documenten ingevuld en overlopen (vragenlijst over gezondheid, medicaties dat ingenomen worden, personalia). Als u aan alle voorwaarden voldoet, kunnen we starten met uw eerste behandeling.

Gewoonlijk zijn er  6 à 8 sessies nodig om de behandeling, afhankelijk  van  het  huid  en haartype, te voltooien. Tussen 2 behandelingen mag u in het algemeen 4-8 weken tellen. De zittingen zullen een veranderlijke duur hebben naargelang de te behandelen oppervlakte. De resultaten kunnen na de eerste zitting al waargenomen worden.

Traditioneel epileren met hars of filmhars is ook mogelijk.
Voor mannen en vrouwen!