Aquakine – Duurzaam afslanken Oost-Vlaanderen

Aquakine biedt verschillende methoden voor afslanking aan. Duurzaam afslanken bekom je niet door een crash dieet of een lokale vetbehandeling. Het vergt een aanpassing van je eet-en leefgewoontes. Met de bodyscan maken we een volledige lichaamsanalyse, geven we je persoonlijk voedingsadvies en werken we een beweegprogramma uit op maat.

Bodyscan – Multiscan ES Teck – Bio Impedantiemeting

De bodyscan geeft informatie over je lichaamssamenstelling : lichaamswater, vetpercentage en spiermassa.
Op basis van de analyses krijg je persoonlijk bewegings- en voedingsadvies alsook gepersonaliseerd advies rond vitamines en mineralen.

De scan gebeurt aan de hand van 8 electrodes op handen en voeten die de weerstand van onze lichaamscellen meten (bio-elektrische impedantie meting). De scan kan ook preventief ingezet worden om een gezond levenspatroon en fysieke conditie verder te ondersteunen.

zie link Multiscan

Icoone – Endermologie – Robodermie

Behandeling met de Icoone is een ideale methode om plaatselijk opgehoopt vet aan te pakken en aan bodycontouring te doen.
Cellulitis vermindert zichtbaar na enkele behandelingen, lymfe- en bloedcirculatie worden gestimuleerd, de huid verstevigt en voelt strakker aan.

Voor een gedetailleerde toelichting bekijk de site van endermologie of bijgevoegd filmpje

Aquaspinning – aquabiking

Zorgt voor optimale vetverbranding , werkt spierversterkend, bevordert lymfedrainage en vermindert cellulitis.

Cryo Sauna

Bevordert calorieverbranding , verstevigt de huid , zorgt voor celvernieuwing , drijft afvalstoffen versneld af en vermindert cellulitis.

Infra rood sauna

Bevordert calorieverbranding en gewichtsverlies