Art Of Dreams – Exclusieve Bed & Breakfast in de Kempen

Art of dreams, B&b met charme en klasse…
Waar oud en nieuw in een harmonie samenvloeien.

De aanblik van het statige herenhuis, met prachtige tuin, brengt je al helemaal in stemming. Binnenin wordt je kasteelheer of -damesgevoel compleet.

Overnachten doe je in het nieuwe moderne koetshuis, een luxe, gezellige kamer voorzien van alle hedendaags comfort. Onze vier kamers Monet – Van Gogh – Louis David – Michel Angelo zijn ruim en voorzien van minibar, safe, telefoon, TV, internet. De badkamer met massage bad of douche, haardroger en alle luxe produkten aanwezig van Pascal Morabito Paris.
Badjassen,badlinnen en slippers staan al te popelen om je te verwelkomen.
De Monet kamer is aangepast voor mindervalieden.

In het ‘Rubens’-salon, waar de grootmeester Rubens alle eer aandoet met het prachtige schilderij: het gevleugelde paard Pegasus, kan je genieten van een goed glas wijn of bubbels met een spannend boek of de dagelijkse krant.

Ontbijten in de Rembrandzaal onder het oog van het bekende schilderij ” De Nachtwacht ” met alle pracht en praal van het herenhuis. Als de weergoden ons goed gezind zijn kan u tafelen op ons prachtige terras met zicht op het park. Het ontbijt is natuurlijk in de kamerprijs inbegrepen.

Het kasteel Vranckx nu Art of dreams
Dit historisch pand dat gebouwd is door architect Taymans dateert van 1902. Dit monument is gekend in de tijd onder de naam “Kasteel Vranckx”, nadien in de loop der jaren heeft het zijn glans prijsgegeven als dokterspraktijk, kaasopslag, tandarts en apotheek.
Nadat het in 2002 geklasseerd is geworden om alle glorie te bewaren. Heeft het toch nog tot 2008 een verval gekend, door weer en wind parten te laten spelen. Vanaf 2009 is er 4 jaar met man en macht in gewerkt en gebouwd om er terug een unieke ‘Parel der Kempen’ van te maken. Alles werd in oorspronkelijke staat gerestaureerd.De bijgebouwen waren in zeer slechte staat vandaar ze zijn afgebroken en een nieuwe unit opgetrokken dit heeft geleid tot een unieke B&b met alle hedendaagse faciliteiten en een wellnessgedeelte.

Wij regelen graag alle mogelijke formules voor u en maken van u verblijf een niet te vergeten moment.

De B&b kan ook gebruikt worden voor vergaderingen en andere gelegenheden. Op eenvoudig verzoek bereiden we voor u een lekkere maaltijd.