CosMENtis: Wie zijn wij?

CosMENtis is gespecialiseerd in Huidverzorging en Huidverbetering Exclusief voor Mannen. Wij kiezen bewust om in dit domein Expert te blijven.
CosMENtis ontwikkelt Luxe Scheerproducten (MEN³) link naar en is Exclusief Groothandel in doeltreffende mannenverzorgingsproducten; (4VOO ’distinct man’)
Anti-aging en huidverbetering is onze sterkte. Zichtbaar en voelbaar resultaat met minimale inspanning is een absolute must. Voor mannen met een probleem ter hoogte van de baard zoals eczeem, seborroïsche dermatitis of psoriasis bieden de oplossing met MEN³

Onze Missie
De passie en missie van CosMENtis is om jou als resultaatgerichte MENcare-Expert in de markt te zetten zodat mannelijke potentiele klanten de weg naar jouw zaak vinden.

Hoe?

  • Wij ontzorgen jou zoveel mogelijk met hapklare marketing in MENcare.
  • Onze kennis staat garant voor wetenschappelijk onderbouwde producten die werken met zichtbaar resultaat.
  • Klanten helpen hun omzet te vergroten is ons doel, daarom staan wij rechtstreeks in contact met elke klant.
  • Flexibiliteit dragen wij hoog in ons vaandel en daardoor kunnen wij steeds de meest geschikte ondersteuning geven voor uw noden.
  • Wij begeleiden u ook op alle mogelijke fronten: productkennis, behandelingen, merchandising en website.

Onze Partners
www.mencarecentra.be
Deze verkooppunten geven niet enkel professioneel en persoonlijk advies, maar zijn ook gespecialiseerd in behandelen en verzorgen van de mannenhuid.
Ongemakken zoals wallen en kringen onder de ogen, een rokershuid, ouderdom- of  vermoeidheidstekenen, vale, doffe, ongezonde en/of bleke huid, nefaste gevolgen van jet- lag, eczeem of schilfers in de baard zijn in NO-time verleden tijd.

Onze productlijnen exclusief voor mannen.

  • ‘4VOO distinct man’ is een uniek anti-aging gamma exclusief voor mannen met aangepaste cabineproducten
  • ‘MEN3’ is dé scheerlijn die voornamelijk werd ontwikkeld voor mannen met eczeem, schilfers, dermatitis en psoriasis in de baard
  • ‘SilkSolutions’ Natural Night Care for Skin & hair (slapen op 100% zijde als onderdeel van elke huidverzorging)

www.Cosmentis.com