Carbon Sense City Spa – Luxe verwendag te Genk
Carbon Sense City Spa is niet zomaar een wellness center.
Schoonheid, ontspanning en haute couture behandelingen zijn onze troef.

Op de 5e verdieping van het Carbon wellness hotel vindt u onze City Spa van 700m², Carbon Sense City Spa is toegankelijk voor zowel hotelgasten als externe gasten.
Samen met een dynamisch, professioneel en gastvrij team is het ons doel om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

U kan zowel voor behandelingen als voor een saunasessie bij ons terecht. Het sauna gedeelte bestaat uit 2 Finse sauna’s, een authentieke hammam met een Turks stoombad, een belevenisdouche, een scrub- en afkoelzone, voetbaden en een zonneterras.

Het sauna gedeelte wordt in onze arrangementen gecombineerd met verschillende behandelingen. U kan zelfs uw verwendag starten met een heerlijk “Different” ontbijt van ons restaurant Gusto, maar ook tijdens de middag kan u genieten van al het lekkers dat Gusto u te bieden heeft: een heerlijke salade of pasta, een culinair lunch menu en zelfs een uitgebreid aanbod aan Sushi & Sashimi assortimenten.

Onze arrangementen vanaf € 79pp kunnen van maandag t/m zondag geboekt worden tussen 10u en 19u. U kan van alle arrangementen samen met uw partner genieten, de behandelingen worden op aanvraag in onze duo-cabine uitgevoerd.