Wij heten u van harte welkom!

In een oase van luxe, rust en ontspanning verwelkomen wij jullie in onze privé Wellness, Beauty instituut  en B&B. ‘Genieten’ staat hier volop centraal.

Ellezelles, het heksendorpje

In Ellezelles, te midden van de natuur in de streek ‘Pays des Collines’ en aan de rand van de ‘Vlaamse Ardennen’ vindt u onze 4 sterren Bed & Breakfast en Privé Wellness, La Douceur de la Miclette.

Wellness & Beauty instituut

In een cosy binnenruimte, grote buitenruimte, kunnen jullie genieten in een sfeervol kader van een buitensauna met panoramische voorzijde, een overdekte ingebouwde buiten jacuzzi, regelbare infrarood lampen, een super deluxe hamam & binnenbad beide afgewerkt in mozaïek, rustplaatsen, schoonheidssalon, … .

Onze Wellness faciliteiten voldoen aan de VLAREM II wetgeving waarbij het water in de jacuzzi en binnenbad om de 10 minuten volledig wordt ververst.

B&B : Unieke aankleding en hedendaags comfort

U vindt er 4 intieme en stijlvol ingerichte suites met elk een gepersonaliseerde aankleding en hedendaags comfort. We hebben zoveel mogelijk met Belgische leveranciers en ecologische producten gewerkt. Er wacht u een sfeervol kader, een oase van en rust en natuur. ’s Morgens kan u genieten van een uitgebreid ontbijt. In de zomer kan u gebruik maken van ons zwembad met zicht op de natuur.

Alle combinaties Wellness – Beauty – B&B zijn mogelijk, zie ook Wellness arrangementen.  Elk arrangement kan naar uw wensen aangepast worden of U maakt zelf een leuk arrangement.

Voor meer informatie, zie onze website waar u ook kan lezen over onze Wellness (arrangementen), Beauty Instituut, Luxe B&B en Familie- of vriendenweekend