Wellnessclub Fitopia – Massages in Edegem
Massage gaat over aanraken en (aan)geraakt worden. Massage is niet alleen prettig, het is ook een basisbehoefte van de mens. Massage helpt lichaam en geest ontspannen. Het is misschien wel de oudste vorm van genezen. Massage biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf, voor warmte en koestering. Het geeft ruimte voor ontdekking, voor voelen en ervaren hoe het met je is. Door je bewust te worden van wat je lichaam voelt kunnen spanningen en stress verminderen en voel je jezelf lichter, blijer en energieker. Iedereen kan intuïtief aanraken en masseren.

Maar massage is meer dan dat, de kwaliteit van aanraking hangt af van de aandacht die er achter schuilgaat. De combinatie van pure aandacht en technische kennis maken er een bijzondere ervaring van.

Je kan in Fitopia genieten van een Zweedse massage, Aromatische massage, ‘Hoofd in de wolken’ massage, Sportmassage, Hot-stone massage, Kruidenstempelmassage, Voetmassages en nog veel meer.

Ligging
Gelegen op de afrit Kontich op de E19 Antwerpen – Brussel. Ook makkelijk bereikbaar via de Mechelsesteenweg vanuit Antwerpen. Een zeer ruime parking zorgt er voor dat je ontspannen aankomt.

Kijk ook eens naar ons wellnesscenter met onze fitnesscentra.

Op dinsdag organiseert Wellnessclub Fitopia een wekelijkse badkledingdag. Op deze dag is het dragen van badkleding verplicht. Tijdens de andere dagen geldt de dresscode ‘discreet naakt’.