Nooz – Ontspannende (duo/trio)massage
Samen met een persoon die je erg belangrijk vindt, klim je tijdens de duo massage naar een niveau van totale ontspanning in je eigen NOOZprivatemassagecocon met heerlijke zetels. Je beleeft de aroma relax massage samen. Perfect synchroon en op het ritme van de muziek.

Niet alleen duo massage maar ook massage-a-trois !
Wil je een synchrone duo massage of massage-a-trois in je privé cocon of glazen design paviljoen delen met 1 of 2 personen die jij belangrijk vindt? Wil je op de massagetafel blijven liggen zolang jij het wil? Wil je heerlijk nagenieten met een geur- & hoorreis? Wil je lekker bijpraten met een fles champagne of fruitcocktail en heerlijke hapjes?

In een sfeervol kader met gegarandeerde rust en privacy. Een unieke ervaring die je in je comfortabele NOOZprivatemassagecocon of in de tuin uitgebreid met elkaar kan bespreken bij heerlijke hapjes en een fles champagne of verse fruitcocktail.

De NOOZ duo massage is uniek en volledig “Made by NOOZ”. Dit kan je herkennen aan het 5DIMTM DUO heeft bij NOOZ inderdaad 5 betekenissen en is vl meer dan een massage krijgen naast elkaar. Alles is volledig afgestemd op onze eigen cultuur en als unieke ervaring om te delen. Met de NOOZdarkeyeTM-ervaring verlengen we de massage zolang jij het wil.

Via een intakegesprek achterhalen we al je voorkeuren: de smaken, de geur van essentile olin, de intensiteit van de massage, de muziek,? Dit maakt de massage tot een unieke totaalervaring, volledig volgens jouw wens.

Erkenningen:
Winnaar HORECA AWARD “innovatie”.
Winnaar “beste sauna“.
Winnaar Unizo “creativiteitsambassadeur in de categorie Vrije Tijd”.
Winnaar prestigieuze ENTERPRIZE award “meest innovatief concept”.