Oriental Paradise is op zoek naar een Sauna medewerker

Prive sauna & wellness bestaat uit 4 privé sauna’s en 2 massage ruimtes. Mensen kunnen hier volledig tot rust komen en relaxen. Oriëntal Paradise heeft de ambitie om verder uit te groeien tot een bekend en gerenommeerd wellness center. Hiervoor zijn wij opzoek naar een nieuwe collega om mee te werken aan deze groei. Oriëntal Paradise is een jonge organisatie die streeft naar hygiëne, kwaliteit en naar een topproduct voor de gasten. 

Functieomschrijving 

Je draagt zorg voor de gehele dagelijkse operatie op het gebied van ruimte onderhoud en voorbereiding voor een goede ontvangst van onze klanten. 

Hieronder valt: het schoonmaken van de ruimte, grondig onderhoud, afvoeren van afval, aanvullen van handdoeken, dranken en andere voorzieningen. 

Bereiden van snacks en kleine gerechten en het controleren van alle toestellen. 

Ook het schoonhouden van de publieke ruimtes zoals gangen, trappen, keuken etc.
vallen onder deze functie.
Verder sta je in voor het aannemen van reservaties per telefoon, e-mail of internet. Het ontvangen 
van onze gasten op een vriendelijke en professionele manier.

Daarnaast verstrek je informatie omtrent de toestellen in de ruimtes.
Ook het afrekenen en werken met het kassa systeem zitten in je taken pakket verwerkt. Indien gewenst is het geven van relax massages aan onze klanten ook een mogelijkheid, hiervoor is 
een interne opleiding voorzien. 

Uren 

Je zal tewerkgesteld worden op dinsdagavond, woensdagavond en in het weekend. 

Vereiste persoonlijke eigenschappen 

Ben jij een teamplayer maar kan je ook perfect zelfstandig werken, houd je van een gezellige werksfeer, maar weet je van aanpakken?

Ben je flexibel ingesteld naar bezetting van onze agenda? Zit je er niet mee in om avonden en in het weekend te werken? Ben je punctueel en heb je een grote verantwoordelijkheidszin? 

Dan ben jij de persoon die wij zoeken ! 

Arbeidsvoorwaarden 

De functie is onmiddellijk beschikbaar. Salariëring wordt bepaald conform CAO, daarnaast biedt Oriëntal Paradise een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden met voordelen voor personeel. 

De functie betreft een parttime contract met mogelijkheid tot een fulltime betrekking. 

Heb je interesse in de functie? Wil je nog meer over ons weten en zien? 

Kijk op www.orietnal-paradise.be! Wij zijn enkel geïnteresseerd in super gemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en veel te leren, stuur je sollicitatiebrief naar directie@oriental-paradise.be meer contactgegevens Oriëntal Paradise, Sint Jorisstraat 109, 9140 Temse, Tel 03 290 91 40