Aquapuur – Originele hammam regio Hasselt
Het futuristisch ogende gebouw van Aquapuur nodigt onweerstaanbaar uit tot een bezoekje. Eens binnen opent zich achter elke deur een nieuwe luxueuze wereld. Hier worden sauna en wellnessdroomen werkelijkheid. “Verwennen” is de grote uitdaging die de zaakvoerders Anita, Johan en team voor hun bezoekers realiseren.

Aquapuur het wellnesscenter
Onder hetzelfde dak vindt men een modern schoonheidsinstituut, kapsalon en nagelstudio. Blikvanger blijft het sauna- wellness gedeelte dat in een schitterend interieur zonder twijfel iedereen zal bekoren. “Wij zijn erkend als lid van de Sauna Vereniging België”, “dat is een zeer belangrijk kwaliteitslabel met strenge regels.In de saunaruimte bieden wij ruime douches, een infrarood sauna en bio-sauna aan.

Extra mogelijkheden
Er is ook mogelijkheid voor de manuele 7kruiden opgiet met etherische oliën, natuurlijk zeezout, basisch kristal of honing. Vanuit deze bio-sauna heeft men een prachtig zicht op het verwarmd buitenzwembad, stoomcabine en jacuzzi met kleurentherapie en in de relaxruimte kan men verder ontspannen.”

Wat bieden wij nog
Aquapuur biedt verwenarrangementen aan met en zonder saunafaciliteiten, met en zonder  lekker eten.

Aquapuur is ook massages, lichaamsverzorgingen, ontharing met suiker of hars, pedicure, manicure gellnagels, gelaatsverzorging en kapsalon voor dames en heren.

UW WELLNESS IS ONZE ZORG!