Zohra Nails & Cosmetics – Professioneel opleidingscentrum tot nagelstyliste

Zohra heeft meegedaan met het Belgisch kampioenschap nagels zetten en doet nu mee aan het Europees kampioenschap in Londen.
Nailympics Londen

Zohra Handiri zit al 22 jaar in het nagelvak en werd o.a. getraind door Pepyn Borrèl, Vellena Veretenko, Massimiliano Braga, Dineke Holman en Liesbeth Langelaan. Eén voor één topnamen in de wereld van de designnagel!
Naast haar verzorgingssalon te Duffel start Zohra nu ook met de verdeling van nagelproducten van de merken Nail Creation, Konad Stamping Nail Art, Apachenails en Gelish. De nieuwe zaak is gevestigd aan de Boomsesteenweg 97 te 2610 Wilrijk. Openingsuren zijn Ma-Do 10-17.00 u en Vr 10-16 u. Voor een afspraak kan u terecht op het nummer 0475 644 253 of 03 366 28 18. Na telefonische afspraak kan het ook ’s avonds of op zaterdag.
Op dit adres is ook haar gloednieuwe opleidingscentrum gevestigd waar je terecht kan voor een professionele nagelopleiding. Werk je de opleiding met succes af, dan wordt op het einde van de opleiding een certificaat nagelstyliste afgeleverd.

Er is ook een mogelijkheid om een opleiding Permanente make up of wimper extensions te volgen.

Kijk ook eens naar de pagina’s van ons schoonheidssalon, definitief ontharen, permanente make-up. Zohra heeft zelfs een groothandel in nagelproducten.

Bezoek ook onze Webshop