Zohra Nails & Cosmetics – Professionele nagelstudio te Duffel en Wilrijk

Zohra heeft meegedaan met het Belgisch kampioenschap nagels zetten en doet nu mee aan het Europees kampioenschap in Londen.
Nailympics Londen

Nagelstudio Zohra is vertegenwoordigd door Zohra en haar zus, twee erkende gediplomeerde nagelstylistes. In hun nagelstudio kun je tijdens de week altijd terecht na een afspraak.

Zohra: “Over de afgelopen jaren heb ik een vaste klantenkring opgebouwd die mij allen waarderen om mijn precisie, hygiëne en vakkundigheid. Ook de producten die wij gebruiken zijn van het allerhoogste niveau.

U kunt bij mij terecht voor het aanbrengen van acryl en gel nagels, en voor de verzorging van uw handen.”

Opleiding tot professionele nagelstyliste
In deze opleiding leert u het professioneel plaatsen & bijwerken van kunstnagels en
nagelverlenging met tips en met sjablonen. Kortom: de perfecte basiskennis om met gelnagels aan de slag te gaan! Indien je de smaak te pakken hebt kan je daarna nog een
volmakingsopleiding volgen.

Onze groothandel
Wij leveren uitsluitend nagelsystemen van een superieure kwaliteit. Het ruimste assortiment aan alle denkbare producten op het gebied van hand- en nagelverzorging tegen de laagst mogelijke prijzen. Hoeveelheden? Jij bestelt wat jij denkt nodig te hebben. Geen minimum afname. Of je nu een doorgewinterde prof of nieuwkomer bent, Nail Creation levert kwaliteit, de keuze, de prijs en de service die je zoekt.

Kijk ook eens naar de pagina’s van ons schoonheidssalon, definitief ontharen, permanente make-up. Zohra Beauty World heeft zelfs een groothandel in nagelproducten.

Bezoek ook onze Webshop