Beauty Lounge – Proteïnedieet onder begeleiding

Beauty Lounge overkoepelt drie schoonheidscentra in de Antwerpse regio, met name in Wilrijk, Aartselaar en Willebroek. ‘Rode draad’ doorheen de drie centra van Beauty Lounge is het gebruik van hoogkwalitatieve natuurproducten, vrij van parabenen en chemische stoffen. Op afspraak is de boodschap want enkel op deze manier kan het juiste advies op maat worden verstrekt in een ontspannen sfeer. 

De drie centra staan voor gelaats- en lichaamsverzorging, de grotere Wilrijkse vestiging biedt tevens een uitgebreid afslankingsprogramma aan. Nieuw binnenkort is de ultrasculptor, een apparaat dat positieve stress creëert in de cellen opdat deze meer elastine en collageen produceren. Een primeur voor België, rechtstreeks uit de USA. De natuurlijke manier om Botox en fillers te vervangen.

Beauty Lounge organiseert tevens make-up workshops met tips & tricks en heeft een hele lijn van nicheparfums: authentieke geuren zonder chemische bestanddelen.

Beauty Lounge werkt enkel met doordacht gekozen productlijnen, zoals shampoos met kaviaarextract. Voor de huidverzorging werd geopteerd voor het Zuid-Afrikaanse Environ, met Vitamine A voor huidverbetering; Ahava uit Israël, met alle geheimen uit de Dode Zee en Jane Iredale, mineraal gezonde make-up. 

Bovendien kan u bij alle vestigingen van Beauty Lounge terecht voor gelnagels , manicure en so polish, een nagellak die lang blijft zitten, alsook pedicure en ontharingen. En eens per maand komt de firma laserontharing voor definitieve ontharing langs.