Wu Wei te Kortrijk – Sauna met overnachting in West Vlaanderen
Wu Wei verwelkomt je in het eerste Belgische Wellbeing Center. In het centrum van Kortrijk werden een oude drukkerij en twee prachtige herenhuizen gerenoveerd tot een bron van licht en groen in het midden van de stad. Je vindt er onder één dak een spa, een restaurant met kookatelier én een hotel. Het is een oase om te ontspannen en te genieten, maar ook om nieuwe dingen te ontdekken. Dagelijks kan je relaxeren in de wellness, proeven van de verse en seizoensgebonden keuken en genieten van optimaal slaapcomfort in het hotel.

Wie van iets verder komt, kan overnachten in het hotel dat veertien authentieke kamers herbergt met veel aandacht voor slaapcomfort en ruime badkamers. De diversiteit van de kamers is groot: het huiselijke van de herenhuizen versus het meer industriële en zakelijke van de oude drukkerij. Maar allemaal hebben ze de helderheid en een tijdloos comfort gemeen en zijn ze rustgevend.

De spa bij Wu Wei is een publieke badpakkenwellness. Enkel de daktuin met sauna, dompelton, heetwaterbad, houtkachel en verwarmde rustbanken mag naakt worden betreden. De panoramasauna en bijhorende faciliteiten kunnen ook privé worden afgehuurd voor groepen tot acht personen.