Wellnessclub Fitopia – Schoonheidsinstituut in Edegem
Kom langs voor een ontspannende gelaatsverzorging. Je kan hier kiezen uit talloze behandelingen voor een nieuwe huid tot behandelingen om volledig te ontstressen. Keuze voor iedereen!

Bij Fitopia kan je ook de nagels laten vormen, gladmaken, lakken en voeden, een peeling en een verzorgend bad met herstellend serum voor de handen, een Spa-paraffinebehandeling en een heerlijke handmassage waarbij een verzorgende handcrème wordt aangebracht.

Of gun je je voeten de aandacht die ze verdienen! Kom dan eens langs bij de pedicure!

Bij ons kan je ook terecht voor een keurig verzorgde bikinilijn of ontharing van je gezicht. Kortom, redenen genoeg om je eens neer te vleien en opnieuw keurig verzorgd de straat op te gaan.

Heb je er nog niet genoeg van?
Dan kan bij Fitopia nog terecht voor een ruim aanbod van massages, een zonnebank of de Spa-jet.

Spa-jet?
Het lijkt futuristisch maar doet wonderen. In de schelp geniet je van geluid, aroma’s, water, stoom, infrarood en vibraties.
Je hebt de keuze uit verschillende behandelingsprogramma’s: anti-stress, anti-cellulitis, aquatica en pain-reduction. Na een halfuurtje voel je je als herboren.

Ligging
Gelegen op de afrit Kontich op de E19 Antwerpen – Brussel. Ook makkelijk bereikbaar via de Mechelsesteenweg vanuit Antwerpen. Een zeer ruime parking zorgt er voor dat je ontspannen aankomt.

Op dinsdag organiseert Wellnessclub Fitopia een wekelijkse badkledingdag. Op deze dag is het dragen van badkleding verplicht. Tijdens de andere dagen geldt de dresscode ‘discreet naakt’.