Thermen Sané – Thermen- en beautyfaciliteiten in Limburg
De huid is ons grootste orgaan, maar liefst 16% van het lichaam. Reden genoeg om af en toe wat meer aandacht aan je vel te besteden. Want als je er goed uitziet, voel je je lekkerder “in je vel” en presteer je beter. Ons doel is dat u na een bezoek bij ons totaal ontspannen bent, dat u weer helemaal opgeladen bent en dat alle stress, zorgen en beslommeringen van u afgegleden zijn.

THALGO en Ella Bachée
De zee geneest alle kwalen van de mens’ . De zee bezit ontelbaar vele therapeutische schatten. De unieke Grieks (thalassa) – Franse (algues) combinatie voor schoonheid en gezondheid staat garant voor de revitalisering en natuurlijke huid- en lichaamsverzorging. Thalgo en Ella Bachée bieden producten aan die samengesteld zijn uit zeederivaten, een diepverzorgende huidkuur is het resultaat.

BALNEO ESTHETIEK
Honderden lucht- en waterjets bezorgen het lichaam een watergymnastiek om nooit te vergeten… Dankzij de toegevoegde biologische producten van Thalgo, beïnvloedt de balneo-esthetiek de functies van ons organisme waardoor een algemeen gevoel van fitheid ontstaat. Daarbij komt nog het psychologische plezier van de verzorgingen

Plasmalite
Plasmalite is een revolutionair ontharingsysteem met blijvend resultaat. Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.
Wenst u een afspraak te maken bel of mail ons gerust.