Elaisa Energetic Wellness is gelegen in het prachtige natuurgebied van Nationaal Park Hoge Kempen. 7.500m2 aan ontspanning midden in de natuur. Grote raampartijen en terrassen bieden een wijd uitzicht op de mijnterrills en de adembenemende zonsondergang boven het meer. Hier is alle ruimte om voluit te genieten en tot rust te komen in het diepste van jezelf.

Een elektrische shuttlebus brengt je doorheen het park naar de imposante ingang van Elaisa. Laat je meevoeren door de invloeden van onder meer de Maya’s, Inca’s en Egyptenaren. De passie voor de wijsheid en schoonheid van deze vervlogen culturen inspireerden tot het ontstaan van Elaisa.

Geniet van deze unieke, natuurlijke wellness-beleving en ontspan via eeuwenoude tradities in bijzondere sauna’s en baden. Met een ruime keuze aan sauna’s, hammam en relaxruimten vindt ieder er zijn ding.  Laat je in de watten leggen met een ontspannende massage of verfrissende skincare behandeling. Elaisa Energetic Wellness biedt een ruim aanbod aan aanvullende activiteiten zoals yoga, meditatie en inspirerende workshops.

Ieder mens is uniek en heeft dus ook een eigen manier van ontspannen. Om die reden reikt het uiteenlopende aanbod veel verder en dieper dan de traditionele wellness. Het is een verademing, die je huiswaarts doet keren met rust, energie en verwondering. . Werk actief aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en zelfbewustzijn. De energie van de vijf elementen, de geometrische vormen en ontelbare kristallen helpen je tot rust komen.

Het aanbod:

10 sauna’s
Opgietsessies
Temazcal, uniek in de Benelux
4 mineraal- binnen en buitenzwembaden
Wellnessbehandelingen met natuurlijke en biologische producten
Ruim aanbod van holistische therapieën
2 zonneweides
16 behandelruimtes
Hammam
Laconium
Klankceremonieruimte
Kristal relaxruimte
Workshopruimte
Wellnessrestaurant
Meditatie en yogaruimte

Badkledij:
Iedere woensdag en donderdag en elke eerste zaterdag en derde zondag van de maand is het badkledingdag. Bij Elaisa Energetic Wellness.

Ligging:

Elaisa Energetic Wellness is gelegen op de Nationaal Parklaan 7, 3650 Dilsen-Stokkem (BE).
Let op! De Vilvertstraat is niet toegankelijk met de auto. Je dient altijd via de Boslaan (N75) te rijden om op de Nationaal Parklaan te geraken.
(Coördinaten rotonde Boslaan: 51°00’57.8’’N 5°41’17.3’’E)
Uw auto parkeert u op de ruime parking van Terhills Cablepark. Vanaf hier rijdt er elke 10 minuten een elektrische shuttlebus die u tot aan de imposante ingang van Elaisa Wellness brengt.