SeaSens – Unieke meditatie locatie
SeaSens neemt je mee op een heel speciale relaxatiebeleving, een verbluffende reis met al je zintuigen. Laat zeeziektepilletjes gerust thuis, alles gebeurt terwijl het schip rustig afgemeerd ligt onder de vuurtoren van Oostende.

Welkom aan boord! Na een lekker welkomstdrankje neem je plaats in een comfortabele, elektronisch gestuurde massagezetel die je eerst een zalige rugmassage geeft en waarin je dan heerlijk wegdrijft op een uitgezochte muziekcollage, weergegeven via een perfecte hifi-surround-geluidsinstallatie.
Open je ogen en geest voor een wondermooi licht- en laserspektakel, bijzonder indrukwekkend en tegelijk heel ontspannend. Geniet ondertussen van de subtiele aroma’s van natuurzuivere etherische oliën … en kom volledig tot rust in een fascinerende wereld van licht, muziek, geuren, kleuren en aroma’s. Na afloop van de sessie heb je het gevoel even op reis te zijn geweest in een totaal andere dimensie en we laten je nog even nagenieten bij een fris glaasje bubbels.

SeaSens ervaar je helemaal op je eigen manier. Als een doeltreffend en verantwoord middel tegen stress en spanningen, als een ontdekkingsreis doorheen je eigen zintuiglijke waarnemingen, als een moment van puur genieten, of als een diepe meditatie. SeaSens schept het kader en je vult het zelf in, maar werken doét het!

Men kan individueel naar SeaSens komen, met de partner, met vrienden of collega’s en we bieden ook groepsformules aan in combinatie met een lunch, met een tocht op zee, met een vergadering of seminarie aan boord.