Wij heten u van harte welkom!

In een oase van luxe, rust en ontspanning verwelkomen wij jullie in onze privé Wellness, Beauty instituut en B&B. ‘Genieten’ staat hier volop centraal.

Ellezelles, het heksendorpje

In Ellezelles, te midden van de natuur in de streek ‘Pays des Collines’ en aan de rand van de ‘Vlaamse Ardennen’ vindt u onze 4 sterren Bed & Breakfast en Luxe Privé Wellness, La Douceur de la Miclette.

Wellness & Beauty instituut

In een cosy binnenruimte, grote buitenruimte, kunnen jullie genieten in een sfeervol kader van een buitensauna met panoramische voorzijde, een overdekte ingebouwde buiten jacuzzi, regelbare infrarood lampen, een super deluxe hamam & binnenbad beide afgewerkt in mozaïek, rustplaatsen, schoonheidssalon, … .

Onze Wellness faciliteiten voldoen aan de VLAREM II wetgeving waarbij het water in de jacuzzi en binnenbad om de 10 minuten volledig wordt ververst.

Basis Arrangementen

  1. Frans arrangement

Vous aimez le fromage? Parfait! 3u wellness worden onderbroken voor een délicieux kaasschotel en een fles wijn.

  1. Luxearrangement

Deze formule geeft je gedurende 4u toegang tot onze wellness faciliteiten. Van verwennerij krijg je honger. Dus krijg je in onze wellness tussen je saunabeurten door mini-broodjes, enkele hapjes en een fles bubbels.

  1. Ontbijtformule (9u-12u)

3u lang vertoef je in onze wellness. Dit is een ochtendarrangement, van 9u tot 12u. Eten vooraf hoeft niet, want wij zorgen voor een heerlijk ontbijt.

  1. Basisarrangement

Je geniet met twee gedurende 2u30 in onze wellness. Slippers, badlinnen en badjassen zijn voorzien, dus die hoef je zeker niet mee te brengen.

Voor meer informatie, zie onze website waar u ook kan lezen over onze Wellness (arrangementen), Beauty Instituut, Luxe B&B en Familie- of vriendenweekend