Wij heten u van harte welkom!

In een oase van luxe, rust en ontspanning verwelkomen wij jullie in onze privé Wellness, Beauty instituut  en B&B. ‘Genieten’ staat hier volop centraal.

Ellezelles, het heksendorpje

In Ellezelles, te midden van de natuur in de streek ‘Pays des Collines’ en aan de rand van de ‘Vlaamse Ardennen’ vindt u onze 4 sterren Bed & Breakfast en Privé Wellness, La Douceur de la Miclette.

Familie- of vriendenweekend

La Douceur de la Miclette is een unieke locatie voor een familie- of vriendenweekend.

Droomt u van een onbezonnen familie/vrienden weekend?  Er gezellig samen even tussenuit… Dan bent u bij ons aan het goede adres!  Je verzorgt het ontbijt, samen kokkerellen, een gezellige BBQ of toch maar samen uit eten…

Door onze kleinschalige opzet met 4 luxueuze kamers, waaronder 1 rolstoelvriendelijke kamer op de begane grond, zijn we een uitgelezen locatie voor kleine groepen van 10 personen.

Gezellig samenzijn, een huwelijksjubileum of ….

Met 4 grote rustgevende kamers, een gezellige lounge met honesty bar, een ruime ontbijtruimte, een grote authentieke keuken, diverse overdekte terrassen met bar, biljartkamer, een binnenkoer van 400 m2 met lounge tuinmeubilair, barbecue, een zwembad – lengte 13m – met poolhouse (mei – september),  … heb je alle ruimte en faciliteiten om er een topweekend van te maken met je familie en/of vrienden.

Unieke aankleding en hedendaags comfort

U vindt er 4 intieme en stijlvol ingerichte suites met elk een gepersonaliseerde aankleding en hedendaags comfort. We hebben zoveel mogelijk met Belgische leveranciers en ecologische producten gewerkt. Er wacht u een sfeervol kader, een oase van en rust en natuur. In de zomer kan u gebruik maken van ons zwembad met zicht op de natuur.

Voor meer informatie, zie onze website waar u ook kan lezen over onze Wellness (arrangementen), Beauty Instituut, Luxe B&B en Familie- of vriendenweekend