Elaisa Energetic Wellness is gelegen in het prachtige natuurgebied van Nationaal Park Hoge Kempen. 7.500m2 aan ontspanning midden in de natuur. Grote raampartijen en terrassen bieden een wijd uitzicht op de mijnterrills en de adembenemende zonsondergang boven het meer. Hier is alle ruimte om voluit te genieten en tot rust te komen in het diepste van jezelf.

Geniet van deze unieke, natuurlijke wellness-beleving en ontspan via eeuwenoude tradities in bijzondere sauna’s en baden. Maar wie zich eens helemaal wil laten verwennen, kiest voor een arrangement. Er is de keuze tussen verschillende dagarrangementen of kuurarrangementen. Sluit het dagelijkse leven even buiten en laat je inpalmen door de kracht van Elaisa.

Alle arrangementen werden met zorg samengesteld. Laat je verwennen door een heerlijke gelaatsverzorging gecombineerd met een ontspannende massage. Er zijn ook arrangementen met een lichaamsscrub of -pakking. De harmoniserende Ayurvedische lichaamsmassage met Shirodara oliegieting is een echte aanrader!

Ga je voor de complete beleving? Boek dan een arrangement met een Temazcal ceremonie.  Deze Mexicaanse zweethut is uniek in de Benelux. Ook de arrangementen met rustgevende klankconcerten zijn de moeite waard. In het ruime aanbod arrangementen van Elaisa vindt iedereen zijn ding.

Ieder mens is uniek en heeft dus ook een eigen manier van ontspannen. Om die reden reikt het uiteenlopende aanbod veel verder en dieper dan de traditionele wellness. Het is een verademing, die je huiswaarts doet keren met rust, energie en verwondering. . Werk actief aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en zelfbewustzijn. De energie van de vijf elementen, de geometrische vormen en ontelbare kristallen helpen je tot rust komen.

Het aanbod:

10 sauna’s
Opgietsessies
Temazcal, uniek in de Benelux
4 mineraal- binnen en buitenzwembaden
Wellnessbehandelingen met natuurlijke en biologische producten
Ruim aanbod van holistische therapieën
2 zonneweides
16 behandelruimtes
Hammam
Laconium
Klankceremonieruimte
Kristal relaxruimte
Workshopruimte
Wellnessrestaurant
Meditatie en yogaruimte

Badkledij:
Iedere woensdag en donderdag en elke eerste zaterdag en derde zondag van de maand is het badkledingdag. Bij Elaisa Energetic Wellness.

Ligging:

Elaisa Energetic Wellness is gelegen op de Nationaal Parklaan 7, 3650 Dilsen-Stokkem (BE).
Let op! De Vilvertstraat is niet toegankelijk met de auto. Je dient altijd via de Boslaan (N75) te rijden om op de Nationaal Parklaan te geraken.
(Coördinaten rotonde Boslaan: 51°00’57.8’’N 5°41’17.3’’E)
Uw auto parkeert u op de ruime parking van Terhills Cablepark. Vanaf hier rijdt er elke 10 minuten een elektrische shuttlebus die u tot aan de imposante ingang van Elaisa Wellness brengt.