Epiliana introduceert als eerste de EMfitness Pro in Antwerpen

Spieren opbouwen zonder te trainen? Ongelooflijk! Buikspieren, Bilspieren of Rugspieren, het kan allemaal!
 
Work out without working out!
 
Met dit toestel verkrijgt u op slechts enkele weken een strakkere en plattere buik, met een betere spierdefinitie of stevige, ronde billen. Het werkt op basis van elektromagnetische straling van hoge frequentie (zoals een MRI scanner) en zorgt voor 25.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling. Dit is gelijk aan 25.000 squats of sit-ups op een half uur.
EMfitness maakt een magnetisch veld en werkt daardoor zeer diep in de huid én spieren en stimuleert contracties van binnenuit. Na de behandeling zal je voelen dat de spieren intensief hebben gewerkt, doch er zal geen of heel weinig spierpijn optreden, omdat het melkzuur ineens wordt afgevoerd. Ideaal dus!
Voor de beste resultaten is het aangeraden om 4 sessies te doen van 30 minuten op 2-4 weken. Dit garandeert een snelle spieropbouw en een langdurig resultaat. Wil je de resultaten behouden, dan volstaat het om 1 sessie per 3 maanden te doen, indien je niks van sport doet. Doe je wél aan sport (ongeveer 2-3 keer per week), dan kan je de resultaten veel langer behouden.
U voelt tastbare resultaten meteen na de behandeling. Echt positieve resultaten kunt u verwachten 4 weken na de laatste behandeling. Daarna zal de verbetering zich nog verder doorzetten.
 
Een Six-pack voor Miss België 2020 met de nieuwe EMfitness Pro!