Haarverlies, eczeem, droge huid?

Wij vrouwen kennen allemaal de voordelen van zijde. Tenslotte is er niets prettiger dan opstaan met gezond en glanzend haar en zacht aanvoelende huid zonder onflatteuze slaapvouwen. Een zijden kussensloop heeft echter ook veel voordelen voor mannen. 7 oplossingen voor mannen

1.SilkSolutions vermindert haarverlies

Omdat zijde een zo ‘wrijving-vrij’ mogelijk materiaal is, helpt zijde bij dat de haarfolikels niet uitgetrokken worden door de wrijving van bijvoorbeeld katoen aldus Charles Worthington, 30 jaar hairstylist van A-celebrities: “You can avoid waking up with bed head by sleeping on Silk Pillowcases, cotton causes more friction and disrupts the hair cuticles”. De kussensloop is ook geschikt bij mensen die last hebben van alopecia. 

2. SilkSolutions is een weldaad voor huid behoudt een gezonde baardstreek

Mannen nemen niet echt de tijd voor het aanbrengen van 37 potjes dag- en nachtcrèmes. Het stopt meestal bij een aftershave en een hydraterende verzorging . Desondanks vinden ook de heren rimpels een vervelende bijkomstigheid van het ouder worden. Een kussensloop van zijde hydrateert de en behoudt de natuurlijke vochtbalans. Zijde bevat daarnaast antioxidanten, een bekend anti-veroudering ingrediënt en natuurlijke aminozuren met dezelfde ph-waarde als je huid. Slapen op zijde is ook een weldaad voor hun huid en versterkt de werking van doeltreffende nachtcrèmes .

3. SilkSolutions vermindert irritatie, eczeem en andere huidklachten

De stof is niet alleen een fijn anti-aging middel, maar is ook nog eens vriendelijk voor de huid. Daarom is het zijde ideaal voor de mannen die last hebben van rosea, acne en eczeem of een gevoelige huid 

4. SilkSolutions zorgt voor de ideale slaaptemperatuur

De 100% moerbei zijde  is ideaal tegen nacht zweten en voelt heerlijk koel tijdens warme, klamme dagen. Dit komt omdat deze 25 momme zijden kussensloop zich aanpast aan je lichaamstemperatuur. Zo voelt de stof nooit te warm of te koud aan. Zijde verwarmt bij kou en werkt verkoelend bij hitte. Het neemt 30% van het eigen gewicht op in vocht en geeft het af aan de lucht: lekker droog slapen dus.

5 . SilkSolutions is hypoallergeen 

Zijde biedt een natuurlijke weerstand tegen huisstofmijt en pollen! De stof verminderd zelfs klachten van astma, omdat je heerlijk en stofmijt vrij kan slapen.

6. Minder geurtjes

Overmatig zweten geeft niet alleen een nare geur af, het leidt ook tot bacteriegroei en eventueel schimmels. Deze kunnen zelfs infecties veroorzaken. De 100%-25 momme zijden kussensloop is een ademend textiel en verminderd geurtjes veroorzaakt door transpiratie. Deze medische zijde werkt van nature antibacterieel en antischimmel.

7.Het voelt super

Natuurlijk heeft zijde allerlei voordelen, maar laten we niet vergeten dat zijde gewoonweg heerlijk aanvoelt.

 

Zoek je een verkooppunt? Klik hier

Wil je nog wat extra informatie? Klik dan hier