Een nieuwe start met Mindful Walk !

1 september 2020 :  de zomervakantie is voorbij, scholen zijn weer opgestart en collega’s komen terug naar kantoor in deze bizarre tijden.
Ook  Wellness for Business  neemt de draad weer op met  workshops en infosessies om mee te bouwen aan het werkgeluk van uw medewerkers.

Speciaal zetten we onze workshop “Mindful Walk” in de kijker.
Tijdens deze sessie wordt je hoofd leeggemaakt terwijl je geniet van het bewegen in open lucht in kleine groepjes (coronaproof)
In dit kort filmpje ontdek je dat Mindful Walk zoveel meer is dan alleen maar wandelen.  Het is een fantastisch proces waarbij men echt in beweging komt op fysiek en mentaal vlak.
Een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en bewegen.

Wellness for Business . kan daarnaast jullie medewerkers (zowel thuis als op het werk) ondersteunen met  online en offline workshops.  Ook kunnen onze bedrijfsmassages op het werk worden gegeven in veilige coronaproof omstandigheden.

Binnenkort start de week van de mobiliteit (16-22/9/20) met Car Free Day op 17/9/20 en de Week van het werkgeluk (21-27/9/20)  Zoek je dan nog zinvolle activiteiten voor je personeel ?  Neem gerust  contact met ons op en verras hen met onze diensten “welzijn & gezondheid”.

Tip of the day : Make some time to walk, run, swim, stretch or dance today !

We wensen je een boeiend en gezond najaar !