Schenk het allermooiste: 100% quality time voor wie jij echt belangrijk vindt

Een uniek cadeau voor een uniek persoon

Ben je nog op zoek naar een uniek cadeau voor iemand die je erg nauw aan het hart ligt? Stop met zoeken en kies voor een geschenkbon van Nooz. Zo geef je het allerbeste: 100% genieten in een unieke wellnessoase van rust, om samen te genieten in alle privacy, zonder zorgen, zonder afleiding, zonder tijdsdruk.

Noozen, 100% quality time

Kiezen voor Nooz is kiezen voor 100% quality time, hoe en waar je wil. Kies je voor een onevenaarbaar verblijf in de bossen, dan opteer je voor Nooz of ForestLodge. Verkies je een wellnessverblijf aan zee, dan trek je de kaart van SeaNooz. Wil je een unieke ervaring op de 21e verdieping van het hoogste gebouw van Antwerpen, dan is SkyNooz je ding. Wil je eerder gaan voor een low budget-formule of met een grotere groep genieten van het befaamde Nooz-concept, dan is Loft aan het Water aan te raden.

Gratis fles wijn bij aankoop cadeaubon Nooz

Met een Nooz-cadeaubon maak je niet enkel de ontvanger erg blij, maar geef je ook jezelf een presentje. Bij aanmaak van een geschenkbon krijg je namelijk een uitzonderlijke fles Nooz-wijn cadeau, helemaal gratis!
Surf snel naar www.nooz.be/schenken en maak je persoonlijke cadeaubon aan!