Slapen op zijde is beter voor huid en haar

SLAPEN OP ZIJDE IS BETER VOOR JE HUID EN HAAR. FABEL OF FEIT?

Jij gelooft niet dat slapen op zijde je huid jonger houdt en haarverlies tegengaat? De wetenschap levert nochtans het bewijs: slapen op zijde is weldadig voor je slaapcomfort én voor je huid en haar. 1 voorwaarde: je slopen moeten gemaakt zijn van 100% moerbeizijde – 25 momme zoals deze van SilkSolution. Dat is de enige pure vorm van zijde die ook medisch gebruikt wordt en die geen polyester of katoen bevat.

ENKELE ONWEERLEGBARE FEITEN.

Onderzoek van de Tufts University bracht aan het licht dat zijde bestaat uit proteïnen en aminozuren die vergelijkbaar zijn met die van je huid. Dr. Stegman bewijst dat er een verband is tussen de spierlagen in je huid en rimpels. Katoen geeft wrijving. Dat veroorzaakt haarverlies en slaaprimpels. Laat dit net de rimpels zijn die het eerst zichtbaar blijven. Andere studies geven aan dat serine uit moerbeizijde een natuurlijke antioxidant is Dr. Sobel, door New York Magazine 5 x op rij verkozen tot dermatoloog van het jaar, adviseert al zijn patiënten om te slapen op zijde…

WAT DOET SILKSOLUTION VOOR JOU?

✔️Het vermindert haarverlies en bad hairdays. In tegenstelling tot katoen, polyester, satijn of perkal, is zijde wrijvingsvrij, dus haarfollikels worden niet beschadigd of uitgetrokken tijdens je slaap.

✔️Het houdt je huid en baardstreek gezond. Zijde bevat natuurlijke antioxidanten en is weldadig voor je huid en een versterking van je verzorgingscrèmes.

✔️Het vermindert irritatie, eczeem en andere huidklachten.

✔️Het zorgt ervoor dat je zomer en winter geniet van een ideaal slaapklimaat. In de zomer zweet je niet op zijde en in de winter geeft het je een behaaglijk gevoel.

✔️Het is hypoallergeen en weert huisstofmijt. Zijde biedt je een natuurlijke weerstand tegen huisstofmijt en pollen, zelfs astmaklachten verminderen.

FIT EN FRIS ONTWAKEN!

Je hoofd neerleggen op zijde voelt gewoon zalig aan en bezorgt je een goede nachtrust. Elke dag fris en fruitig ontwaken, dat wil jij toch ook?