Streep door je plannen? Time to nooz!

Noozen = zorgeloos genieten in een veilige omgeving

Een streep door je plannen!? Time to nooz…

De coronacrisis heeft het land volledig in zijn greep. Scholen blijven gesloten, cafés en restaurants sluiten verplicht de deuren, winkels passen hun openingsuren aan, vluchten worden geschrapt, reisbestemmingen afgesloten, …

Daarom is dit hét ideale moment om te noozen: altijd 100% privé en weg van alle vreemde mensen en andere externe prikkels. Of je nu kiest voor een privé vissershuisje aan zee, noozen in de bossen, low-cost noozen met Loft aan het Water of je eigen privé-bosoase van maar liefst 1,5 ha, Nooz heeft altijd een formule die bij je past…

Extra: Nooz heeft een speciale privé-coronaservice uitgewerkt! Nooz zorgt niet alleen voor een perfecte hygiëne, zoals je van hen gewoon bent, maar ook voor 100% medisch veilige ontsmetting.

Je restaurantuitje, cinema-avond of optreden kan niet doorgaan?

Gelukkig is er Nooz!
Wil je zalig genieten van een lekker tête-à-tête diner in alle privacy?
In combinatie met een unieke warmwaterervaring waarbij je je één voelt met de natuur?  Check!
In combinatie met een privé-cinemabeleving? Check!
In combinatie met een bijzondere overnachting? Aan zee? In de bossen? Heel exclusief in je eigen privé penthouse?
Jij kiest hoe jij het wil! Nooz zorgt ervoor dat alles doorgaat in volstrekte privacy, zonder vreemde mensen. Dankzij de speciale privé-coronaservice kan dat zelfs zonder contact met ons! 

Je reis is geannuleerd?

Geen nood! Nooz helpt je graag verder. Want noozen is een reis voor al je zintuigen doorheen ongekende ervaringen, zoals unieke warmwaterbelevingen, privécinema-ervaringen, privédiners en bijzondere overnachtingen met privé-ontbijt wanneer jij wakker wordt.

Het mooiste van al?

Dit kan allemaal in volledige privacy, zonder vreemde mensen om je heen. Je komt niet in contact met buitenstaanders en dankzij de unieke privé-coronaservice hoef je zelfs niet in aanraking te komen met de medewerkers. Nooz zet alles op een afgesproken tijdstip voor je klaar, zodat jij enkel nog hoeft te genieten, zonder je zorgen te maken om je eigen gezondheid.

Nooz gaat dus graag nog veel verder dan hotels bijvoorbeeld, want zelfs je ontbijt wordt geheel privé klaargezet voor jou!

Volop noozen op één van de 5 locaties, dichtbij huis maar ver weg van vreemde mensen

Of je nu kiest voor de locatie in de bossen in Grobbendonk, voor Nooz aan het water (SeaNooz, Koksijde) of de exclusieve loft op ’t Eilandje in Antwerpen-stad (SkyNooz), bij Nooz kan je altijd 100% genieten, in alle rust, zonder tijdsdruk, met enkel aandacht voor elkaar.
De ideale plaats om te ontsnappen aan de harde dagelijkse realiteit!

Reserveer nu je relaxmoment!

Surf snel naar www.nooz.be en reserveer je verblijf in één van de verschillende vestigingen.
Meer weten? Contacteer Nooz voor alle info op 014 50 20 53.