In Thermae Boetfort kom je helemaal tot rust

Thermae Boetfort is een wellnesscentrum in Vlaams-Brabant met een uniek karakter. Onlangs was ik uitgenodigd om het centrum ‘aan den lijve’ te ontdekken.

Je kan er zowel in badpak als naakt ontspannen in de schaduw van het 400 jaar oude kasteel. Vandaar dat er twee volledig gescheiden delen zijn met in totaal maar liefst negen verschillende sauna’s, zwembaden, jacuzzi’s, wellnessbaden en nog een heleboel andere wellnessvoorzieningen.

Thermae Boetfort biedt echter veel meer dan dat. Immers, je kan je in de watten laten leggen met heerlijke massages of een zalige gelaatsverzorging.

Het onthaal was trouwens heel vriendelijk en ik kon vrijwel onmiddellijk op ontdekkingsreis doorheen het uitgebreide centrum. Naast de negen sauna’s is er tevens een prachtig zomerterras en een fijn buitenzwembad. Bovendien kan je er culinair genieten in het eigen restaurant van het wellnesscentrum.

Tijdens de vele, dagelijkse opgietsessies kan je jezelf lekker opwarmen. En wie langer wenst te blijven, kan de dag afsluiten met een rustgevende overnachting in het Thermae Boetfort Hotel.

Kortom, een fantastische beleving in een luxeomgeving. Perfect dus om de pauzeknop even op te zetten en jezelf een verwenmoment cadeau te doen! – Olivier Wauters