Vrijgevigheid en dankbaarheid zijn aanstekelijk. Begin vandaag nog een positieve pandemie

Elaisa Energetic Wellness gelooft dat de hulpverleners over heel de wereld een hoge vorm van dienstbaarheid en liefde kennen voor hun medemensen.

Hieruit halen zij hun kracht om ten alle tijden de mensen te helpen met de middelen die er zijn.
Elke crisis kan ons wakker maken en dit is hier zeker het geval. Daarom dat we allen, ieder op zijn manier, zorg dienen te dragen voor elkaar door een gebaar of een ondersteunend woord.

Ook Elaisa Energetic Wellness wenst hun bijdrage te verlenen en nodigen daarom 10.000 artsen en verpleegkundigen uit die rechtstreeks betrokken zijn met het Coronavirus Covid-19 om een dag te genieten in Elaisa Energetic Wellness.
Elaisa biedt samen met de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen de mogelijkheid om te ontspannen en jouw innerlijke rust terug in balans te brengen, zeker na deze zeer intense periode.

De aarde, lucht, water en de dieren,… kennen geen grenzen, het Coronavirus kent geen grenzen. Ook Elaisa Energetic Wellness ziet persoonlijk de wereld als één geheel. Uit solidariteit schenken zij 5.000 gratis dagentrees voor artsen en verpleegkundigen uit België en 5.000 gratis dagentrees van Elaisa Wellness voor alle andere landen.

Wil je op de hoogte blijven, vul dan het formulier in. De officiële inschrijvingen starten vanaf 30 april 2020.

Deze uiting van solidariteit is mede tot stand kunnen komen door de samenwerking van
Fashion Point & Elaisa Energetic Wellness.

Jean-Luc & Patricia Kumpen