Wanneer hygiëne het allerbelangrijkst is!

Corona veranderde in sneltempo de wereld en hoe we toekomstgericht gaan werken. Dit heeft helaas ook een zeer grote impact op jouw zaak. Met de nodige hygiënemaatregelen en milieuvriendelijk (vegan) wegwerpmateriaal (kompressen, handdoeken, haarbanden, washandjes…) kan jij ook jouw klanten beschermen.

Wanneer hygiëne het allerbelangrijkste is! from MEN³ ★ 4VOO on Vimeo.

Maak jouw zaak klaar voor de toekomst … Niets dan voordelen…

100% Hygiënisch

Klanten appreciëren nu meer dan ooit zuiverheid en hygiëne tijdens hun verzorgingen.  Onze handdoeken, kompressen, haarbanden, washandjes…zijn uniek voor elke klant. Deze zijn gemaakt van de cellulose (= de vezels) van de uiterst snelgroeiende eucalyptus- en ceder bomen.

Luxe uitstraling.

Scrummi wegwerphanddoeken hebben een luxe uitstraling, een superzachte touch en is de absorberende kracht even groot dan die van katoen.

Gedaan met wassen en drogen! 

Deze milieuvriendelijke handdoeken en accessoires zijn geschikt voor eenmalig gebruik en vergaan binnen de 8-12 weken op de composthoop of in de compostbak.

Zijn deze cellulose wegwerpversies ECHT goedkoper ? JA ECHT!

1/ Ze besparen per wasmachine gemiddeld 50 l (drink)water. Nog niet gesproken over de vervuiling van het drinkwater. 2/ Ze besparen op uw elektriciteit als gevolg van het feit dat u uw wasmachine en droogkast niet hoeft te gebruiken. 3/ Ze Besparen op van jouw kostbare tijd en/of personeelskost (=gemiddeld 10 min per wasmachine/droogkast en het plooien en opbergen)

Conclusie: het onderhoud van één katoenen kompres of handdoek kost gemiddeld € 0.45, de kostprijs van wegwerpkompressen liggen tussen € 0.06 (20*20 cm) – € 0.33 (dikke kompressen van 80*40 cm)

Milieuvriendelijk en duurzaam – Dé eco revolutie!

Deze vegan wegwerpversies zijn gemaakt van 100 % geregenereerde cellulose vezels, bevatten geen bleekmiddelen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Eens gebruikt degraderen ze binnen de 8 tot 12 weken, ze worden als het ware verteerd. Bovendien vermijden ze de CO2 uitstoot in uw salon. Ideaal dus om de impakt van de schoonheidsindustrie op het milieu drastisch te verminderen. 

Interessante tips voor uw salon

Tip 1: De dikkere versies zijn ideaal als warm of koud kompres bij het nat scheren (vb.: bij onze Skin & Shave events). Wens je dat wegwerpkompres dat heel lang warm blijft? Leg er een hete handdoek of klassiek kompres bovenop. Deze klassieke handdoek of kompres dat je erop legt kan dan meerdere malen gebruikt worden gezien deze hygiënisch net blijft. Voor een superervaring van uw (mannelijke) klant kan je een kleine hoeveelheid 4VOO cleanser toevoegen en/of een druppel essentiële olie.

Tip 2De gebruikte kompressen, handdoeken of washandjes zijn ideaal om nadien nog te gebruiken om te poetsen vooraleer ze bij de compost of in de papierbak te gooien.

Leuke weetjes:

Voor elke boom dat er gerooid wordt worden er ook 2 tot 3 in de plaats geplant zodat de bossen groeien in plaats van krimpen. Zelf het water dat gebruikt wordt voor de vervaardiging van deze kompressen worden gefilterd en hergebruikt. Ze worden gefabriceerd in moderne fabrieken in Europa.

Meer info op: www.men3eco.be