Wil je je relatie een nieuwe boost geven? Elkaar op een nieuwe manier ontdekken?

Nieuwe ervaringen opdoen om zo als koppel nog dichter naar elkaar te groeien?
Tantraloft, in de buurt van Antwerpen, biedt je een uniek luxeconcept waar je als koppel echt kan genieten, op een sensuele en erotische manier.
In een discrete omgeving kies jij zelf hoe je tantra wil beleven: met of zonder erotische luxekamer, overnachting, tantraduomassage, jacuzzi, privédinner, … Wat je ook kiest, Tantraloft is steeds opnieuw intens genieten!
www.tantraloft.be

Het was alweer een geweldige ervaring! We vonden de uitbreiding naar 1,5 uur een superaanrader! Wij hebben er heel intens van genoten.
Het feit dat dit doorging op een andere locatie was voor ons een mooi extraatje, waarvoor onze dank.
Wij zijn volledig into tantra geworden en kijken vol verwachting uit naar volgend jaar op welke manier jullie ons dan gaan meenemen op onze tantra-verwenreis.
Alvast bedankt!

Sandra en Kenji

Na een leuk en uitgebreid intakegesprek, met een heerlijk drankje, gingen we naar onze “heaven lounge” om werkelijk naar de hogere sferen gemasseerd te worden door vier zalig tintelende handen, die ons in tantra brachten. In de open natuur een verfrissende douche genomen en nadien genoten van bubbels en een geweldig diner met als afsluiter een lekker verfrissend dessert.
Op het hemelbed nog nagenietend van de prachtige achtergrondmuziek om met een tevreden en voldaan gevoel huiswaarts te keren.
Wij kunnen anderen deze avond ten zeerste aanraden om uit de stresserende maatschappelijke toestanden ten volle van alle rust te kunnen genieten.
Wij komen zeker nog terug!

Daisy en Koen