Black Friday Special: 10% korting op een cadeaubon van Nooz + gratis fles Nooz-wijn!

Wacht niet om het beste te schenken…

Een uniek geschenk: 100% aandacht
Ben jij op zoek naar een uitzonderlijk geschenk voor een uniek persoon?
Zoek niet langer. Kies voor een cadeaubon van Nooz. Een bezoek aan Nooz staat garant voor een unieke wellnessbeleving op maat: 100% genieten met enkel aandacht voor elkaar, zonder uurwerk, zonder vreemde mensen om je heen… Kortom, pure quality time!

Nooz zoals jij het wil
Nooz laat je de keuze tussen verschillende locaties.
Liefhebbers van frisse bosgeuren kunnen terecht in Grobbendonk en zich helemaal laten verwennen in bijvoorbeeld de ForestLodge. Ga je liever lowbudget of wil je met een grote groep Noozen? Dan opteer je best voor Loft aan het Water. Hou je van zilte zeelucht, dan is SeaNooz iets voor jou. SkyNooz ten slotte biedt je alle luxe en een prachtig uitzicht op Antwerpen vanop de 21e verdieping van het hoogste gebouw van de stad.

Uitzonderlijke promotieactie
Ter gelegenheid van Black Friday krijg je 10% korting en een fles unieke Nooz-wijn gratis voor iedere cadeaubon aangekocht tussen vrijdag 29 november en zondag 1 december, met vermelding van ‘Black Friday’.

Profiteer nu!
Surf snel naar www.nooz.be/schenken & maak je persoonlijke bon aan voor een unieke ervaring. In enkele minuten is jouw geschenkbon klaar, helemaal op maat. Om te kunnen genieten van de 10% korting beantwoord je de bevestigingsmail van Nooz met ‘Black Friday’.
Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties en/of bonnen en enkel geldig voor bonnen geleverd via e-mail.