Boost je immuniteit

Door de coronavirus zitten we opeens thuis, wordt ons dagelijkse routine (werk, school, gezin, sociaal leven,…) grondig verstoord en valt het leven precies stil. De straten zijn leeg, zo goed als alle winkels zijn toe,…. het lijkt wel een SF film.
Anderzijds krijgen we de kans om een pauze te nemen, te vertragen en andere manieren te zoeken om een nieuw dagelijks ritme te vinden.
Beweeg voldoende, eet & drink gezond, zorg goed voor jezelf en voor anderen en vooral …..don’t forget to

S    M    I     L     E

Sleep
Zorg voor een goede nachtrust zodat je voldoende weerstand hebt.  Kan je moeilijk slapen ?  Probeer één van volgende apps : HeadspaceInsight TimerCalm,  sleep cycle-Sleep bette

Move
Ga naar buiten : wandel, fiets of loop in open lucht, in de mooie natuur en geniet van de lentezon die je voorziet van vitamine D – Respecteer wel de opgelegde maatregelen van de overheid !!!  –
Zet een Youtube filmpje op ( stretchoefeningen, spierversterkende oefeningen, yoga, pilates, ….)
Ben je op zoek naar een work-out die je thuis kan doen ? Volg onze  coach Domine 

Inertia (traagheid)
Vertraag, ontdek nieuwe of uit het oog verloren hobby’s, volg een cursus online, gebruik de vrijgekomen tijd om zaken te (her)ontdekken.

Laugh and be positive
Ook uit deze crisis zullen we geraken en zullen we er andere en betere gewoontes op na houden. Lachen verlicht deze moeilijke periode. Het verhoogt de aanmaak van endorfines, vermindert stress en spanningen en stimuleert je immuunsysteem.  Kijk eens op de digitale media welke mopjes, grappige filmpjes en liedjes er allemaal circuleren.en lach met volle borst luidop mee.

Eat & Drink healthy
Eet gezond en gevarieerd om je weerstand te versterken : groenten en fruit (brocoli, kolen, groene bladgroenten, paprika’s, citrusvruchten, ui, knoflook,…) noten en zaden, kip, vis, eieren, peulvruchten.
Laat je inspireren door de app zeker gezond
Drink voldoende water, groene thee en kruideninfusies met vb gember, kurkuma, salie, munt.

Als Corporate Health bedrijf bekommert Wellness for Business  zich om de gezondheid van haar  klanten en hun medewerkers. We kunnen onze  natuurlijke weerstand in topvorm krijgen met voldoende beweging, gezonde voeding en een goede slaaphygiëne. In de toekomst willen we hierop blijven inzetten  met al onze diensten. Volgende workshops zetten we nu extra in de kijker :Drink Water,   Neem tijd voor een gezond ontbijtMindful Walk, It’s tea time

Laten we virtueel in contact met elkaar blijven en samen bouwen aan een mooie & gezonde toekomst.

Zorg goed voor elkaar en jezelf ! 
#stayhealthy       #staysafe       #staystrong