Waer Waters – Exclusief wellnesscentrum in Vlaams-Brabant

Onze spa is een luxueuze plek die helemaal in het teken staat van ontspanning en schoonheid, een aanslag op al uw zintuigen waar lichaam en geest in harmonie kunnen zijn. Of u nu op zoek bent naar een schoonheidsbehandeling of een traditionele massage met exotische roots… Open de deuren van onze Welzijnstempel.

Onze therapeuten kunnen u niet alleen zeggen welke behandelingen het beste bij u passen, maar u ook wijzen op de producten die het meest geschikt zijn voor uw huid.
Ontdek het comfort van onze solo- of duocabines en ervaar een moment van rust, alleen of met zijn tweeën. Geniet van onze packages en meest voordelige formules met toegang tot onze faciliteiten, verzorgingen, lunch,…
Omdat wij overtuigd zijn van hun kwaliteit kiezen wij ervoor om te werken met de therapeutische producten van Babor : echt goddelijk!

U hoeft alleen nog maar te kiezen … en u te verliezen in de ontdekkingstocht naar uzelf.
Reserveer wat tijd voor uzelf. Verwen uzelf en kies uit één van onze behandelingen. Een zalige massage of een weldoende rhassoul treatment, een eeuwenoud oosters badritueel met klei uit de Dode Zee. U smeert zich in eerst van kop tot teen met rasul in. In de rasulruimte neemt u plaats op één van de verwarmde, stenen banken.

Laat u professioneel onder handen nemen door één van onze massagetherapeuten: een klassieke rug-, schouder-, of nekmassage, varianten met kruiden, …. Ook duomassages behoren tot de mogelijkheden.
Laat je huid herademen door te kiezen voor een zuiverende peeling of kies voor een verstevigende packing. Bij een peeling worden de dode huidcellen verwijderd, met een stralende en egale teint als resultaat.
Een lichaamspakking heeft tot doel het lichaam te ontgiften, de stofwisseling te stimuleren en op die manier de huid te verstevigen.