Wu Wei – Incentives met Wellness in West-Vlaanderen
Ben je de donkere en kille vergaderzalen beu? Onze zes business ruimtes zijn aangepast aan de doelstellingen en de sfeer van jouw meeting. De ruime parking is een begin. Maar daarnaast is er nagedacht over comfortabel en rustig werken.

Onze vergader- en seminarieruimtes zijn prachtig gelegen in de oude drukkerij. Warm in de winter, koel in de zomer. De kleine vergaderzaal (30m2 tot 8 personen) heeft een groot plasmascherm voor projectie, direct natuurlijk licht en zicht op het groen van de kruidentuin. Ook de grote vergaderzaal (60m2 tot 25 personen) en de seminarieruimte (90m2 tot 60 personen) zijn helder. Ze zijn uitgerust met de perfecte audio- en videoinstallatie: beamer en schermprojectie op de muur. De seminarieruimte is compartimenteerbaar voor break out sessies en uitermate geschikt voor standen op een mini-beurs of bedrijfsfeest.

Daarnaast hebben we een aantal heel specifieke ruimtes. Het salon met gashaard heeft naast tafels en stoelen ook relax zetels en projectie met digitale TV en DVD. De spartaanse ruimte is rudimentair ingericht en verwarmd met houtkachels. De perfecte plaats om op een alternatieve manier te vergaderen in combinatie met team building activiteiten in de spa. De zenruimte is dan weer afgestemd op brainstormen en andere informele activiteiten. Zeer helder en luchtig met zicht op het zwembad.

Bovendien kan er ook steeds informeel worden vergaderd in het restaurant. Enkel tijdens de etensuren vragen we om de computer aan de kant te schuiven.

Alle ruimtes worden verhuurd aan per persoon en per halve dag.