Beauty Baccaris – Schoonheidsinstituut in Willebroek

Beauty Baccaris is in de loop der jaren uitgegroeid tot een schoonheidsinstituut met tal van behandelingen. Maar Wendy had nog meer dromen zoals sauna, jacuzzi, stoomcabine, … kortom een heel beautycentrum. Helaas was de ruimte daarvoor wat klein dus besloot Wendy de grote middelen in te zetten en … te verhuizen.

Wat eerst een droom was, is nu werkelijkheid. Beauty Baccaris is nu te vinden in een totaal gerenoveerde boerderij in de Heirstraat 54 te Heffen.

Treed binnen in de wereld van Beauty Baccaris waar innerlijke en uiterlijke schoonheid elkaar ontmoeten!
Van hoofd tot teen verwend worden in een ontspannen kader, genieten, de dagelijkse stress even van je afzetten en volledig relaxen.
Een behandeling in ons instituut is zoals cocooning. Een unieke behandeling van zorg en aandacht in het hectische leven van iedere dag.

Beleving en resultaat zijn onze sleutelwoorden voor en dit zult u ervaren doordat uw zintuigen worden geprikkeld en de behandelingen resultaat gericht zijn.
Verder kunt u terecht voor complete behandelingen van gezicht en lichaam, manicure, pedicure, gelnagels, hotstone, massages, …

Beauty Baccaris (met eigen ingang en gelegen op de begane grond naast het woonhuis) staat voor professionaliteit, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.
Er is tevens voldoende parkeergelegenheid op onze privé-parking.
Door het regelmatig volgen van cursussen en opleidingen oa bij Maria Galland en Crystal Clear bent u bij ons in goede handen.