Beaute Pacifique biedt een uitgebreid gamma van cosmeceutische huidverzorgingsproducten uit Denemarken die uitstekende anti-aging resultaten leveren en die de kwaliteit, textuur en het zicht van de huid verbeteren door middel van herstel en onderhoud van collageenweefselstructuren. De huid wordt optimaal beschermd en in de beste conditie gehouden. Beauté Pacifique herstelt, bouwt opnieuw op en zorgt voor meer elasticiteit.

De unieke lijn van Beauté Pacifique bestaat momenteel uit 54 producten binnen de categorie van dermacosmetica of cosmeceuticals. Dermacosmetica betekent schoonheidsverzorging die onmiddellijke cosmetische en zelfs cosmedische resultaten geeft. De producten van Beauté Pacifique zijn ontwikkeld voor het gelaat en het lichaam en zijn geschikt voor zowel een jonge als rijpere huid. Door een gemiddelde of zeer hoge concentratie vitamine A vermindert Beauté Pacifique huidveroudering, huidschade, striemen en littekens, pigmentvlekken, rosacea, en zelfs mimische-/expressielijnen.

Kijk voor meer info op: www.beautepacifique.be / www.beautepacifique.nl
Volg ons op Facebook (www.facebook.com/BeautePacifiqueBenelux/) en Instagram (www.instagram.com/beautepacifique_benelux/)