Het Lindner Hotel & City Lounge – Wellness met zicht op Antwerpen
Het Lindner Hotel & City Lounge ligt midden in de beroemde diamantwijk, vlakbij één van de fraaiste stations ter wereld, het monumentale Centraal Station. Het elegante en ongedwongen viersterrenhotel is een aantrekkelijk vakantieverblijf, een veelzijdig congresoord en een stijlvolle city lounge. Op wandelafstand ligt het levendige stadscentrum van Antwerpen. Met kleurrijke winkelstraten als de Meir en een rijk aanbod aan kunst en cultuur is het een echte must voor iedereen die de stad bezoekt. Ook de talloze bezienswaardigheden zijn niet te missen. Er is genoeg te beleven om van elk verblijf een aparte ervaring te maken!

Bovendien maken het moderne design, de warme service en de charmante internationale flair ons hotel tot een sympathieke ontmoetingsplaats. Een ideale plek voor cityhoppers, congresgasten en loungebezoekers.

Het Lindner Hotel & City Lounge is een 100% niet-roken hotel met 162 kamers, 7 junior suites en 4 nieuwe, grote suites. Dit alles is gedecoreerd met aangename, rustgevende kleurtinten en is voorzien van een moderne, knusse vormgeving. Uiterst comfortabele bedden zorgen voor een perfecte nachtrust en de mogelijk tot het op de kamer zetten van een kopje koffie of thee voor een ontspannen ontwaken.

Voor de sportieve gast biedt ons hotel u de gelegenheid om gebruik te maken van onze fitnessruimte. Het fitnesscentrum heeft een oppervlakte van 100m2 en is voorzien van kwalitatief hoogstaande Techno-Gym apparatuur. U kunt hier naar hartenlust trainen terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht over Antwerpen .

Ook kan u hier terecht voor een ontspannende sauna sessie met aangepaste kleurentherapie. Afkoelen kan met een ijskoude stortregendouche of onder onze regendouches.
Gewoon ontspannen kan hier natuurlijk ook in onze ‘zen’ ruimte waar u naar hartenlust kan mediteren.

De toegang is gratis voor al onze hotelgasten en u kan er terecht van 06u00 tem 23u00.

Wij kijken ernaar uit u binnenkort in onze wellnessruimte te mogen ontmoeten!