Wellnessclub Fitopia – Wellnesscentra in Antwerpen
Bij saunacentrum Fitopia te Edegem vind je meer dan 5.500 vierkante meter aan unieke wellnessfaciliteiten in een stijlvol modern bouwontwerp. Een uniek geheel waar je je onmiddellijk heerlijk thuisvoelt.

Je kunt bij Fitopia heerlijk gaan uitzweten in maar liefst zes sauna’s: een grote panoramische sauna (85°C), kleurensauna (65°C), infraroodsauna, damessauna (75°C), daksauna (95°C) en stoombad. Na je saunabeurt nodigen diverse relaxbaden je uit: er is een groot, rond bad met jetstream en massagestralen, een whirlpool binnen en buiten, doorloopbaden en een kruidenbad. De dresscode is “discreet naakt”.

Je kunt ook heerlijk wegdromen op de waterbedden of bij de open haard. Bij mooi weer is het dan weer heerlijk toeven op het prachtige dakterras of in de tuin. Voor de verzorgingen van de innerlijke mens ben je bij Fitopia ook aan het goede adres: in het restaurant met terras heb je een uitgelezen keuze aan verfijnde gerechten, met accent op vers én gezond: frisse salades, verfijnde wokgerechten en heerlijke vis- en vleesschotels.

Ligging
Gelegen op de afrit Kontich op de E19 Antwerpen – Brussel. Ook makkelijk bereikbaar via de Mechelsesteenweg vanuit Antwerpen. Een zeer ruime parking zorgt er voor dat je ontspannen aankomt.

Op dinsdag organiseert Wellnessclub Fitopia een wekelijkse badkledingdag. Op deze dag is het dragen van badkleding verplicht. Tijdens de andere dagen geldt de dresscode ‘discreet naakt’.