Good cleansing twice a day keeps the skin doctor away

GOOD CLEANSING TWICE A DAY KEEPS THE SKIN DOCTOR AWAY.

Hoe vaak krijgen wij van mannen niet te horen dat ze hun gelaat ‘s morgens en ’s avonds wassen met water en gewone zeep. Is dat dan niet ok? Wel heren, water gaat niet poriediep. En net daar stapelen de onzuiverheden in de huid zich op. Vooral in de mannenhuid want die heeft van nature grotere poriën die zowel van buitenaf als van binnenuit onzuiver worden door te zweten, het hormoon testosteron en de innerlijke chemische huishouding. Zelfs ’s nachts komen er afvalstoffen en vet vrij en maakt je huid nog extra talg aan. Gewone zeep bevat meestal natriumlaurylsulfaat en maakt je huid dan weer droog en trekkerig.

‘S MORGENS EN ’S AVONDS CORRECT REIGINGEN IS HET BEGIN VAN EEN GEZONDE HUID.

Om tot op gevorderde leeftijd van een jeugdige, gezonde huid te genieten, kun je met correct reinigen niet vroeg genoeg beginnen. Immers al vanaf de puberteit krijgt de mannenhuid last van een vettere huid met meer mee-eters. Agressieve producten tegen acne raden we zeker niet aan. Wel ’s morgens en ’s avonds reinigen met een speciaal voor mannen ontwikkeld mild reinigingsproduct.

MEN³ FACIAL CLEANSER 

Dit anti-bacteriologisch, huidvriendelijk alternatief voor zeep maakt de poriën vrij van onzuiverheden, verwijdert overtollig talg en voorkomt een vette glimmende huid. Tegelijk beschermt, tonifieert en hydrateert deze milde reiniger de mannenhuid en brengt ze helemaal in balans.

Extra voordeel? Je verzorgingsproduct wordt optimaal opgenomen. Je ziet al snel een zichtbaar gezonde, gladde en frisse huid.

VOORAL ALS JE EEN BAARD HEBT, IS GOED REINIGEN ESSENTIEEL.

Jij hoort wellicht ook al eens alarmerende berichten over de vele bacteriën in de gemiddelde mannenbaard? Op zich is dat geen verrassing. Je eet, je drinkt en raakt je baard veelvuldig met je handen aan gedurende de dag. Niet zo vreemd dat vuil en bacteriën zich dan al snel opstapelen in de hiervoor ideale, stugge structuur van baardharen. Met irritaties, jeuk, schilfers, baardroos, zwarte puntjes en ontstekingen tot gevolg. Gelukkig is er nu een ideale combireiniger voor zowel je baard als je gelaat.

https://www.men3.be/