Korte well-being workshops voor een energieke werkdag !

Het normale leven lijkt nog niet direct op gang te komen in dit 4e kwartaal. Met de donkere wintermaanden voor de deur breekt een moeilijke periode aan. Thuiswerk wordt sterk aanbevolen met als gevolg nog meer tijd voor je computerscherm en nog meer online meetings. Daardoor zijn lange tijdrovende online workshops niet altijd meer gewenst.

Daarom stelt Wellness for Business  enkele KORTE (30 tot max 45 min)sessies voor die je makkelijk van thuis uit maar ook van op kantoor kan volgen en meedoen.  Op deze manier ondersteun je de gezondheid en productiviteit van je medewerkers :

  1. Wake Up Yoga (30 min) : Inspanning afwisselend met ontspanning geeft je vitaliteit, balans en rust. Gedachten en stress ebben weg. Een heerlijke manier om je dag te starten of om jezelf tussendoor een opkikker te geven.
  2. Stoel Yoga (30 min) : Stretch en versterk je nek-, schouder-, arm-  en rugspieren met behulp van je (bureau)stoel.  Relax & Enjoy !
  3. Taichi (30 min) : Deze ‘meditatie in beweging’ versterkt spieren en gewrichten, verbetert de houding en werkt ontspannend. Ideaal om spierpijn te vermijden en je energiepeil een boost te geven.
  4. Stresspunten op je eigen handen masseren (30 min) : Ontdek de te bewerken zones op je eigen handen om de eerste symptomen van stress aan te pakken.
  5. Waarom SLAAP zo belangrijk is, vooral in tijden van stress (45 min)Deze sessie heeft als doel om jou meer inzichten te geven in jouw geheime ‘super-vaardigheid’, slapen !! Ze bespreken o.a. hoe slaap invloed heeft op onze stresshormonen en dus ook op onze veerkracht en hoe beiden bepalend zijn voor ons immuunsysteem.

Aarzel niet hun te contacteren voor meer informatie.
Ze wensen je een boeiend en vooral een gezond najaar !