Mysterieuze Man

WIE IS DIE MYSTERIEUZE MAN?

Wie is die mysterieuze man? Dat is de vraag die op ieders lippen brandt wanneer jij langsloopt.

Wat is jouw geheim? De MEN³ Pocket Parfum! Dit handige pocket formaat is jouw geheime wapen om altijd fris en onweerstaanbaar te ruiken, waar je ook gaat.

Deze stijlvolle soft touch verstuiver is perfect voor in je binnenzak en ideaal voor (zaken)reizen. Met een matzwarte uitstraling is het niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een elegant statement. En het beste van alles? Je kunt de verstuiver gemakkelijk bijvullen.

Spray je parfum bij voorkeur op je kleding van een afstandje en aan de binnenkant van de stof. In de winter kan het uiteraard ook op je sjaal of zakdoek. Zo blijft de geur subtiel aanwezig en creëer je een onvergetelijke indruk.

Tip! Als je denkt dat de geur vervaagt, vraag dan gewoon aan anderen of ze het nog ruiken. Soms wennen je hersenen aan de geur, terwijl anderen nog steeds genieten van jouw onweerstaanbare aroma.

Dus mannen, laat je mysterieuze kant zien en laat anderen zich afvragen: “Wie is die mysterieuze man?” Met de MEN³ Pocket Parfum ben jij altijd klaar om een onuitwisbare indruk achter te laten.

Dare to be Sexy

Your invisible, Unforgettable Signature