Wellness for Business – Het Laatste Nieuws & de nieuwe HLN app

Voor Medialaan en de Persgroep mocht Wellness for Business  de nieuwe HLN app mee in de kijker zetten.

Tijdens de lanceringsweek van deze vernieuwde HLN app begin mei (6/5/19-10/5/19) stond het massageteam van Wellness for Business de ganse dag klaar om de bezoekers van de kubusstand Het Laatste Nieuws stoelmassages te geven.

Deze stoelmassages gingen op verschillende locaties door : shoppingcenter in Gent Zuid, shopping K in Kortrijk, in het Waasland shoppingcenter en in de stadsfeestzaal van Antwerpen.

Hun dienstenpakket rond welzijn & gezondheid op het werk bestaat uit verschillende soorten bedrijfsmassages (op de kledij, zonder olie) en boeiende infosessies & workshops rond stress, slapen, timemanagement, voeding, relaxatie, ergonomie, … allemaal gegeven door gespecialiseerde coaches.

Neem alvast een kijkje op de mooie website van Wellness for Business.
Hun gevarieerde diensten stimuleren een gezonde werkomgeving met fitte en gemotiveerde medewerkers.
Het ganse Wellness for Business team staat vol enthousiasme klaar om al hun klanten te begeleiden in het ontwikkelen van een gezonde werk- en levensstijl.
Ben je op zoek naar een invulling van een gezondheidsweek, Energyday, medewerkersdag, een lancering van je product of dienst,  …  of wens je een duurzaam preventief gezondheidsbeleid op poten te zetten ?

Vraag vrijblijvend een  offerte aan of neem contact met hen op.

Wellness for Business kijkt ernaar uit om u en uw medewerkers te inspireren!
Samen naar gezonde werknemers in een healthy werkomgeving !